par Dobra karma

Ljudje, ki nam jih pošlje vesolje, imajo svojo ...

anita šumer1 Svet24.si

»Z vsakim kruhom, ki ga spečem, je Sašo vedno ...

Silvester 2 Reporter.si

(VIDEO) V zakulisju: kako je Janša klical na ...

sodra, toča, Dvor pri Polhovem Gradcu Svet24.si

FOTO: Na nebu se je razbesnelo, zaradi neurij ...

janez-janša, viktor-orban, aleksandar-vučić Necenzurirano

Vučić, Orban, Janez – vse za biznis danes ...

jelena karleuša Odkrito.si

Znan IQ Jelene Karleuše

plestenjak 5 Njena.si

Božanski užitki Modrijana Blaža

ro
ro
0 19.05.2019 09:16:51

Nekdanji VELIKI SLOVENSKI UP preživlja DRAMO. Kaj se dogaja?

Nikola Miljković
Devetindvajsetletni krilni vezist pod posebnim drobnogledom.

Nedavna prepričljiva domžalska zmaga v Stožicah je bila seveda odmevna, vendar je imela tudi grenak priokus. Kriva je naslednja v nizu poškodb Dejana Lazarevića; 29-letni krilni vezist je moral zaradi bolečine v stegenski mišici že v 35. minuti sosedskega dvoboja predčasno z igrišča. Razočaranja kajpada ni mogel skriti, prav tako kot nihče v rumeni odpravi, saj gre za igralca, od katerega ob Kamniški Bistrici veliko pričakujejo.

"Zelo mi ga je žal. Ima velike težave, poškodbe se kar vrstijo in skrbi me za njegovo prihodnost," je po spopadu v prestolnici med drugim povedal Simon Rožman. Nemudoma so se pojavila namigovanja, da naj ne bi bil izključen niti konec kariere, a takšne napovedi so v tem trenutku vendarle pretirane, vseeno pa je kot na dlani, da stanje ni dobro.
Da bi odpravil tegobe, ki nekdanjemu velikemu upu grenijo življenje, Dejan Lazarević že lep čas dodatno in po posebnem programu vadi tudi pod nadzorom strokovnjaka, ki ne deluje v klubu, v prihodnje pa bo to sodelovanje ob pomoči še kakšnega specialista še bolj intenzivno, so nam potrdili v rumeni družini. In nadaljevalo se bo tudi po koncu sezone, ko bodo njegovi soigralci na oddihu. Kakopak s ciljem, da bi naposled našli vzrok preglavic ter da bi eden od najhitrejših igralcev na prvoligaškem prizorišču ustrezno pripravljen dočakal začetek poletnih priprav. "Z njim imamo velike načrte," poudarjajo dvakratni prvaki.

lazarevic jk
Jurij Kodrun

Članki iz rubrike