ženska pomlad Dobra karma

TO je bolj pomembno, kot tuhtanje, kdaj bo težkih...

inja zalta Svet24.si

Inja pozvala k medsebojni pomoči in kritikom ...

PER-upokojenci trgovina nemcija-reuters Reporter.si

Nemški izhod iz karantene: dalj časa bi v ...

maske Svet24.si

Poveljnik Civilne zaščite: Tudi po dobavah ...

20200303-00993114 Necenzurirano

Razkrivamo vladni trik za zvišanje ministrskih ...

Gaia Asta 1 Odkrito.si

Gaia Asta: »Stanje pri nas se bo umirilo v ...

2_Nuša Rojs Njena.si

Nuša Rojs spet z Mijom

nu
nu
8 18.05.2019 19:02:45

LEPOTICA V MARIBORU! Kakšna tekma, PRVAK in hit pomladi NORO ODIGRALA, srdit boj za NAJ STRELCA!

Drago Wernig - TAKA
Maribor in Triglav sta v sijajnem slogu odigrala 3:3, Maribor je pokazal, da ostaja osredotočen na preostanek sezone.

Mariborčani so povedli že po nekaj sekundah, ko je zadel Jasmin Mešanović in takoj pokazal, da so bile iz trte izvite napovedi, da bo Maribor na tej tekmi videti kot zasedba, ki je prišla z veseljačenja. Darko Milanič česa takega ni dovolil - iz spoštovanja do prvenstva, navijačev, ki so prvič doma pozdravili nove prvake in - predvsem - zaradi bližnjega obračuna z Olimpijo v pokalnem finalu. Resda je nato dvakrat zadel Triglav, a bila je posledica odlične igre Kranjčanov, Maribor pa se je odzval šampionsko. 

Takoj pozadetku Triglava za 2:1 v uvodni minuti drugega dela igre je Jan Mlakar izsilil enajstmetrovko, iz katere je Luka Zahović zadel za 2:2. Isti igralec pa je bil najbolj nevaren tudi v nadaljevanju - najprej ni izkoristil idealne priložnosti, ko je sam stekel proti vratarju, nato pa je sijajno zadel po predložku z leve strani. A to še ni bila zadnja beseda na tekmi, kajti svoje je dodal še najboljši strelec Triglava Luka Majcen, ki je začutil Zahovićev napad. Postavil je končnih 3:3. 

Z dvema zadetkoma je Zahović sam najboljši strelec Maribora pri 15 golih. Ker se je odzval z zadektom, jih ima Majcen zdaj 16, pri 15 pa je skupaj z Zahovićem Rok Sirk, ki igra zvečer. S 17 zadetki je prvi strelec lige Rok Kronaveter, ki pa v tej sezoni ne bo več igral. 

Značke: maribor, triglav, zahović

Članki iz rubrike