stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
9 17.05.2019 13:32:07

ŠOK V LJUBLJANI! Ne boste verjeli, kaj je OLIMPIJA storila po napovedi ZVEZDNIKOVE selitve v MARIBOR!

alesfevzer.com
Iz Olimpije prihajajo šokantne novice. Kot smo napovedali v tiskani izdaji Ekipe SN se Rok Kronaveter poslavlja.

Kot smo napovedali v današnji tiskani izdaji Ekipe SN, je Rok Kronaveter sprejel odločitev, da se po koncu sezone poslovi od Olimpije. Zdaj je naše besede potrdila tudi Olimpija, ki je na svoji spletni strani objavila novico, da Rok Kronaveter zapušča Ljubljano. 

Njihovo sporočilo objavljamo v celoti: 

"Olimpijin vezist Rok Kronaveter je na včerajšnjem sestanku obvestil vodstvo NK Olimpija o tem, da po koncu sezone ne bo podaljšal pogodbe in bo poiskal drug klub.  Ta hip ni znano, kje bo Rok v bodoče igral, med možnimi kandidati pa so tudi domači tekmeci. Vodstvo NK Olimpija je izrazilo polno razumevanje za Kronavetrovo željo da si, po izjemno uspešni karieri v NK Olimpija, poišče nove športne izzive.

Zaradi vseh novih okoliščin je vodstvo kluba ocenilo, da je prišel čas, da se zahvali Roku Kronavetru za vse izjemne dosežke, s katerimi je bistveno pripomogel k uspehom NK Olimpija v preteklih štirih sezonah. Njegovo ime bo, brez dvoma, visoko zapisano na seznamu najbolj zaslužnih igralcev v zgodovini NK Olimpija. 32-letni Kronaveter je za zeleno-bele odigral 112 tekem, na katerih je dosegel 50 golov in 10 asistenc, s klubom pa je osvojil dva naslova državnega prvaka in en pokalni naslov.

Tudi predsednik NK Olimpija se je Roku Kronavetru osebno zahvalil za sodelovanje: »Žal mi je, da Rok odhaja, v teh letih smo skupaj naredili veliko lepega za Olimpijo in nogomet v Ljubljani, a moramo upoštevati tudi njegove želje. Roku velika hvala in še veliko uspehov v nadaljnji karieri,« je po sestanku dejal predsednik NK Olimpija Milan Mandarić."

Članki iz rubrike