mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Robert Balantič
Robert Balantič
2 17.05.2019 07:33:22

Športni direktor MARIBORA Zlatko Zahović odkrito o NOVIH OKREPITVAH: V Ljudskem vrtu pričakujem ...

Jurij Kodrun
Športni direktor Maribora se je kajpada zelo razveselil tako zelo želene lovorike, ki se vrača v vitrine Ljudskega vrta. Pri Zlatku Zahoviću ni niti trohice dvoma o tem, da so vijoličasti naslov prvaka osvojili popolnoma zasluženo, zadovoljstva ob uspehu pa ne skriva tudi zaradi spoznanja, ker se je zgodil v obdobju, ko je ekipa začela doživljati spremembe.

Po zadnjem žvižgu Nejca Kajtazovića v knežjem mestu zadovoljstva ni skrival. Veselja! Z Darkom Milaničem sta si skočila v objem, prav tako z ostalimi člani strokovnega vodstva, nato je Zlatko Zahović še nekaj časa ostal na igralni površini v Areni Z'dežele. Igralcem je vsakemu posebej čestital za opravljeno delo in se potem počasi odpravil proti prostorom pod glavno tribuno. Oder je prepustil Marcosu Tavaresu in soigralcem, ki so noreli od navdušenja, toda športni direktor namena, da bi se dokaj hitro umaknil, vendarle ni uresničil. Prestregel ga je Martin Milec, ki mu ni dovolil oditi, potem ga je ujela celotna ekipa in zgodil se je za marsikoga osupljiv prizor, ki ga v preteklosti nismo bili navajeni. Zlatko Zahović se je znašel na rokah igralcev, ki so snovalca kadrovske politike v Ljudskem vrtu začeli metati v zrak. Čustva so bila močna, ko se je po določenem času umiril, pa je razkril prve vtise ob osvojitvi 15. naslova prvaka.


Kaj pa okrepitve za naslednjo sezono? Za zdaj je znano, da sta zvestobo vijoličastim obljubila Andrej Kotnik in Špiro Peričić, v nogometnih krogih pa je mogoče slišati še marsikatero zanimivo in zveneče ime, ki bi se utegnilo preseliti pod Kalvarijo. "O tem v tem trenutku še ne bi govoril. Kot ste rekli, sta dva nova igralca že znana, povem pa lahko, da pričakujem še dve okrepitvi," je v obsežnem pogovoru za tiskano izdajo Ekipe SN odvrnil športni direktor Maribora.

CELOTEN POGOVOR z ZLATKOM ZAHOVIĆEM SI LAHKO PREBERETE V PETKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN IN NA TRAFIKA24.SI

Značke: zlatko-zahović, plts

Članki iz rubrike