Aleksander Lukašenko Svet24.si

KGB o dronih iz Litve, Lukašenko na zahod ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

dino-in-hrvoje, skrito-v-raju Njena.si

Ste prepoznali drugačno igro Hrvoja in Dina?

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

jb
jb
0 13.05.2019 10:47:32

V Mariboru ploskali SAMO MENI IN ... Hadžić NAVDUŠIL Z ODZIVOM na štajerske ovacije - MORATE VIDETI!

Grega Wernig
Medtem ko sta bila Darko Milanič in Zlatko Zahović tarča glasnih žvižgov in celo prižgane bakle, so obiskovalci Ljudskega vrta po koncu derbija Safeta Hadžića z igrišča pospremili na precej prijetnejši način.

Dejansko se je zgodilo nekaj nepredstavljivega: navijači Maribora so trenerju Olimpije celo – glasno zaploskali! Glede na to, kakšno rivalstvo vlada med kluboma, je to vsekakor nenavadno, a roko na srce zasluženo. Hadžić je bržčas postal prvi član Olimpije v novejši zgodovini kluba iz Ljubljane, ki mu je zaploskal poln Ljudski vrt … Trener zeleno-belih v skladu s svojim značajem vsega skupaj ni želel obešati na velik zvon. »Aplavz? Hja, kaj naj sploh rečem … Vsekakor sem ponosen na to, da so mi zaploskali navijači Maribora. Komu pa so tukaj še ploskali? Liverpoolu. In zdaj meni (smeh),« se je pošalil Hadžić, a je bilo več kot očitno, da mu je dogodek godil in da še dolgo ne bo pozabil nanj.

Kako bi, vse skupaj je bilo pač res nekaj zgodovinskega. Ko ti na takšen način čestitajo navijači največjega rivala, potem veš, da si svoje delo opravil dobro. Kaj dobro, celo odlično. Na splošno se Hadžić ne sme pritoževati nad rezultati po vrnitvi na klop Olimpije. To je v prvenstvu in pokalu vodil sedemkrat, kar šestkrat je slavil, le enkrat izgubil. Ob tem so njegovi varovanci zabili 19 golov in jih prejeli le šest. Sama od sebe se poraja misel, ali bi bil boj za prvaka morda precej bolj izenačen, če bi Hadžić zmaje vodil celotno sezono. »Morda bi bilo drugače, morda ne. Tega nihče ne more vedeti, zato je nesmiselno govoriti o tem,« je Hadžić ostal »politično korekten« ...

Članki iz rubrike