Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

mir narava Svet24.si

Tedenski horoskop: V tišini lahko prisluhnete ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

maja-ogorevc, delovna-akcija Njena.si

Skromna, a čista hiška doživlja pravljično ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

STA
STA
9 11.05.2019 11:10:19

Zlatko Zahović RAZBLINIL VSE DVOME o usodi Milanića! V strokovnem vodstvu se niso razumeli, potem ...

Zlatko Zahovič
Drago Wernig - TAKA
Športni direktor NK Maribor Zlatko Zahovič je v pogovoru za današnji Večer dejal, da gredo v današnji derbi z Olimpijo s spoštovanjem do tekmeca in z mislimi zgolj na tri točke. Obenem je zatrdil, da je trener Darko Milanič nepogrešljiv člen mariborske vizije tudi v naslednjih sezonah.

Zahovič je pred današnjem derbijem z ljubljansko Olimpijo poudaril, da trenutno ni čas za razmišljanje o čem drugem kot o treh točkah. "Vse, kar se bo zgodilo po tekmi, bo spontano. Nogomet se igra na igrišču z drugimi emocijami kot zunaj njega, na tekmi bo totalna koncentracija na tisto, kar moramo narediti na igrišču," je dejal Zahovič in poudaril: "Prav zato je pri nas totalna koncentracija na to, kar morajo fantje narediti na igrišču. Nobeno podcenjevanje Olimpije ne pride v poštev."

Povedal je tudi, da trener Darko Milanič v naslednjih sezonah ostaja "nepogrešljiv del mariborske vizije". "V strokovnem vodstvu ni bilo sodelovanja, med sabo se niso dobro razumeli. Nekaj časa sem opozarjal na to. Ko se ni nič spremenilo, pride na vrsto športni direktor, da reče, da je tega dovolj. Zaprl sem jih v pisarno in jim rekel: 'Če boste prišli skupaj ven, ste eno. Če ne, trener ostaja, vse druge pa bom zamenjal.' To smo uredili."





Značke: nogomet, dp, intervju

Članki iz rubrike