zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

nu
nu
18 10.05.2019 13:05:50

Ne želim se soočiti z občinstvom, ki resno škoduje ... Takole je Mandarić OSRAMOTIL Mariborčane!

www.alesfevzer.com
Predsednika Olimpije Milana Mandarića v soboto ne bo v Ljudski vrt. To so razlogi, zaradi katerih bo manjkal na večnem derbiju ...

Predsednik Olimpije Milan Mandarić je bil na zadnjem večnem derbiju v Ljudskem vrtu tarča nasprotnih navijačev, ki so ga polili s pivom, grdo zmerjali in se lotili celo njegovega avtomobila v garaži stadiona. Do fizičnega napada na srečo ni prišlo, vseeno pa se je srbsko-ameriški poslovnež pošteno prestrašil. Zaradi vsega naštetega je ocenil, da tokrat ne bo tvegal svoje kože, ker mu v Mariboru niso mogli zagotoviti primerne zaščite.


"Kot je bilo napovedano po dogodkih na zadnjem derbiju v Mariboru, ki je bil oktobra lani, se predsednik NK Olimpija Milan Mandarić ne bo udeležil sobotne tekme na stadionu Ljudski vrt. Spomnimo, da je bil predsednik med tekmo, ki se je končala z zmago Olimpije z 2:1, izpostavljen agresivnim napadom gledalcev ter vulgarnim žalitvam in grožnjam vidno vinjenih navijačev. Po končani tekmi je skupina mariborskih navijačev napadla avtomobil, v katerem se je predsednik Mandarić s sodelavci odpravil s parkirišča tamkajšnjega stadiona. Dejstvo je, da prisotnost vodstva NK Maribor, ki je z nami delilo VIP prostore, ni preprečila ali zmanjšala agresivnosti mariborskega občinstva.
Pred zadnjim prvenstvenim derbijem v tej sezoni smo s strani vodstva NK Maribor dobili informacije, da bo poskrbelo za dodatne zaščitne ukrepe, da bi se izognili podobnim incidentom znotraj stadiona, vendar nam je hkrati razložilo, da ne more nikakor vplivati na obnašanje navijačev pred stadionom, na parkiriščih ali na ulici. V NK Olimpija smo ocenili, da sprejeti ukrepi ne zagotavljajo ustrezne varnostne ravni, zato smo predsedniku svetovali, naj vztraja pri svoji odločitvi, ki jo je javnosti sporočil po omenjenih dogodkih," je sporočila Olimpija, v sporočilu za javnost pa posredovala tudi besede predsednika. "Fantom sporočam, da bom z njimi in da trdno verjamem v njihovo športno moč in v zmago. Žal mi je, da ne bom v Mariboru, vendar se preprosto ne želim še enkrat soočiti z občinstvom, ki s svojim nespodobnim vedenjem resno škoduje športu, v katerem delujem več kot 40 let in do katerega gojim veliko ljubezen in strast," je sporočil predsednik Olimpije Milan Mandarić.

Članki iz rubrike