ženska vesolje Dobra karma

Sade sati prinaša težavne čase, a se ga ni ...

damjana golavsek Svet24.si

Znani o ... bonih za dopust

B60K5200 Reporter.si

Kliči šefa Udbe na pogovor! Rado Pezdir ...

reportaža Svet24.si

Obisk romskega naselja Brezje pri Novem mestu: Kot...

20200303-00993137 Necenzurirano

Državno podjetje zaposlilo soprogo poslanca SDS

96258281_137418234560540_3818889268535166282_n Odkrito.si

Jelena Karleuša: »V živo sem še lepša!«

miha in pia Njena.si

Čuk Miha spregovoril o poroki

ba
ba
0 22.04.2019 09:29:15

Oglasil se je ŠPIRO PERIČIĆ in spregovoril o MARIBORU ter odločitvi ANTEJA ŠIMUNDŽE

Aleš Cipot/Fotolens
V Fazaneriji na dalmatinskega branilca ne računajo več.

V soboto je kot strela z jasnega udarila novica, da Špiro Peričić, ki mu bo po koncu sezone potekla pogodba z Muro, ne bo podaljšal sodelovanja s črno-belimi, namesto tega bo kariero nadaljeval v Ljudskem vrtu. Prestopna bomba se je zgodila ravno pred dvojnim prekmursko-štajerskim spopadom; najprej bo v sredo v Fazaneriji na sporedu polfinalna povratna tekma pokalnega tekmovanja, v nedeljo se bo zgodil še obračun za točke.

Dalmatinski branilec je pred tekmo s Triglavom vodstvo soboškega prvoligaša obvestil o tem, da je obljubil zvestobo Mariboru in kakopak poskrbel za šok, ki ga Prekmurci niso pričakovali. Seveda je bilo zanimivo vprašanje, kako se bo Mura odzvala, Ante Šimundža je nemudoma sprejel odločitev – enega od najboljših igralcev je odstranil iz ekipe in za nastop v Kranju ni kandidiral, tako bo menda ostalo vse do konca sezone.

"V Murski Soboti se počutim izjemno, navijači nas spremljajo v velikem številu. Vsekakor moram najprej izpostaviti trenerja Anteja Šimundžo, ki zagovarja napadalni način igre. Igramo tudi branilci, žoga se redko nabija. Tudi predsednik Robert Kuzmič je vedno na voljo, toda Maribor je nov izziv. Tako na državni ravni, kot v evropskih tekmovanjih. Odhajam v velik slovenski klub in moram upravičiti pričakovanja," je za Sportske novosti povedal Špiro Peričić, ki se je medtem vrnil v Split.

O odločitvi Anteja Šimundže, ki ne računa več na njegove usluge, dodaja: "Trenerju in klubu sem na voljo. Želim trenirati, o tem, ali bom v ekipi, pa ne odločam jaz."

Članki iz rubrike