kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ba
ba
0 17.04.2019 10:36:04

Še NIKOLI VIDENO v FAZANERIJI! MARIBOR bi utegnil spremeniti podobo SOBOŠKEGA stadiona ...

Drago Wernig - TAKA
Veliko zanimanje za prihajajoča dvoboja Mure in Maribora.

Muraši bodo skušali v soboto pozitivni niz rezultatov nadaljevati na gostovanju v gorenjski prestolnici, medtem pa se na ravnici že ogreva ozračje za prihajajoča spopada z Mariborom v Fazaneriji. Najprej bo v sredo (24. aprila) na sporedu povratni polfinalni dvoboj Pokala Slovenije, štiri dni pozneje (28. aprila) se bodo črno-beli in vijoličasti v 29. krogu udarili še za prvenstvene točke.

"Obveščamo vas, da opažamo izredno povpraševanje za ogled prihajajočih domačih tekem naše članske ekipe proti Mariboru. Za pokalno preizkušnjo je bilo že v prvih dveh dneh predprodaje prodanih več kot 1000 vstopnic, za prvenstveno pa že 700 vstopnic. Dokaj verjetno je, da bodo karte pošle že precej pred tekmama. Svetujemo vam, da si vstopnice zagotovite čim prej," so sporočili iz soboškega prvoligaša.

Utegne se zgoditi rekordni obisk Fazanerije, ki bo za prekmursko-štajerski spopad morda dobila novo podobo in bo lahko sprejela več kot 5000 gledalcev. "Iščemo možnosti, da bi morda postavili dodatne tribune in vsem tistim, ki si želijo tekmi ogledati v živo, to tudi omogočili. Ampak za zdaj o tem le še razmišljamo, odločitve še nismo sprejeli," je za Ekipo SN razkril predsednik Mure Robert Kuzmič in dodal: "Prepričan pa sem, da bomo na prihajajočih tekmah z Mariborom dozdajšnjo zgodbo z našimi izjemnimi navijači v znova razprodani Fazaneriji še nadgradili."

Predprodaja vstopnic vsak dan med 14. in 19. uro poteka v baru v Fazaneriji, nakup je kakopak možen tudi prek spletne prodaje.

Članki iz rubrike