Jenrej Tozon Odkrito.si

Težki časi za Jerneja Tozona: njegovo dekle po ...

mamica jozica Svet24.si

FOTO: Jožica po moževi smrti ostala sama z ...

vesolje Petisvet.si

Astrološka napoved Berna Jurečiča od 17. do 23....

toča, Rona-Alpe Svet24.si

VIDEO in FOTO: V silovitem neurju dva mrtva, ...

horoskop_astrologija Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 16. junija

spela groselj grega 10 Njena.si

Špela odkrito: 'Poroka mi ne pomeni nič'

teja perjet-jani jugovic Njena.si

Iskrena izpoved slavne mamice Teje Perjet

nu
nu
10 15.04.2019 09:04:50

OLIMPIJA je razpisala OGLAS za delo trenerja!? Ta zapis MOČNO ODMEVA, Štajerci pa v SMEH!

BOBO
Medtem, ko navijači Olimpije zmajujejo z glavo ob nenehnih menjavah trenerja, se jim v Mariboru v skladu z nogometno folkloro smejejo.

Nova sprememba na klopi Olimpije je med slovenskimi ljubitelji nogometa naletela na vnovično ogorčenje, pa tudi veliko mero posmeha. Še posebej v štajerskem delu države, kjer z vrha lestvice gledajo na svoje najbližje zasledovalce.

Tokrat je Toti list, ki je Večerov satirični list, objavil zelo zanimiv oglas za delo, ki ga je po njihovem razpisala Olimpija. "Deset imen, dvanajst menjav, morda je zdaj vendarle napočil čas tudi za vas. Nogometni klub Olimpija išče trenerja! Res je, 'če bo treba, bom zamenjal še pet ali deset trenerjev,' je nedolgo nazaj napovedal cenjeni predsednik Milan Mandarić, ampak brez skrbi - kvoto je zdaj izpolnil, zdaj spet iščemo dolgoročno rešitev. Kaj torej pričakujemo od novega trenerja? nič posebnega, dvojni kroni se je najbolje izogniti. Kaj vam ponujamo? Delo za določen čas v nestabilnem okolju. Pogoji? Za kvalifikacijske tekme v evropskih tekmovanjih znanje tujih jezikov ni potrebno. Komu je delo namenjeno? Tistim, ki iščejo (ne)smisel v nogometu. Prijave pošljite našemu predsedniku, gospodu Milanu Mandariću. Nogometni klub Olimpija," so zapisali. 

Značke: prva-liga, olimpija

Članki iz rubrike