mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
10 15.04.2019 09:04:50

OLIMPIJA je razpisala OGLAS za delo trenerja!? Ta zapis MOČNO ODMEVA, Štajerci pa v SMEH!

Bobo
Medtem, ko navijači Olimpije zmajujejo z glavo ob nenehnih menjavah trenerja, se jim v Mariboru v skladu z nogometno folkloro smejejo.

Nova sprememba na klopi Olimpije je med slovenskimi ljubitelji nogometa naletela na vnovično ogorčenje, pa tudi veliko mero posmeha. Še posebej v štajerskem delu države, kjer z vrha lestvice gledajo na svoje najbližje zasledovalce.

Tokrat je Toti list, ki je Večerov satirični list, objavil zelo zanimiv oglas za delo, ki ga je po njihovem razpisala Olimpija. "Deset imen, dvanajst menjav, morda je zdaj vendarle napočil čas tudi za vas. Nogometni klub Olimpija išče trenerja! Res je, 'če bo treba, bom zamenjal še pet ali deset trenerjev,' je nedolgo nazaj napovedal cenjeni predsednik Milan Mandarić, ampak brez skrbi - kvoto je zdaj izpolnil, zdaj spet iščemo dolgoročno rešitev. Kaj torej pričakujemo od novega trenerja? nič posebnega, dvojni kroni se je najbolje izogniti. Kaj vam ponujamo? Delo za določen čas v nestabilnem okolju. Pogoji? Za kvalifikacijske tekme v evropskih tekmovanjih znanje tujih jezikov ni potrebno. Komu je delo namenjeno? Tistim, ki iščejo (ne)smisel v nogometu. Prijave pošljite našemu predsedniku, gospodu Milanu Mandariću. Nogometni klub Olimpija," so zapisali. 

Značke: prva-liga, olimpija

Članki iz rubrike