nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

1715284723-172a1604-1715284697347 Necenzurirano

SD želeli rubiti vilo na Levstikovi. Han: ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Gorski zdravnik Revija Stop

»Dr. Gruberja so Slovenci vzeli za svojega«

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
2 10.04.2019 12:11:29

Nekdanji LJUBLJENEC Mariborčanov: SODNIKI res škodujejo Mariboru!? Povedal vam bom, kaj si mislim o njihovem pritisku!

Drago Wernig
Daleč največ časa na slovenskih zelenicah je Dalibor Volaš preživel v dresu Maribora, za katerega je na 151 tekmah v vseh tekmovanjih zabil 61 golov.

Danes se bo še tretjič v dresu Krškega zoperstavil vodilnim vijoličastim, proti katerim je za štiri različne klube zbral devet tekem. Današnja bo torej jubilejna deseta. Dalibor Volaš se s Krškim krčevito bori za obstanek, pa čeprav se zdi, da bo to misija nemogoče, saj so trenutno prikovani na dno lestvice Prve lige Telekom Slovenije. 

Danes jih čaka težka naloga, Maribor bo skušal še povečati prednost pred Olimpijo in kar se da hitro rešiti dvome o prvaku. "Treba je priznati, da smo daleč od idealne forme. Točke so nuja. Če se bo proti Mariboru prikazala priložnost za osvojitev kakšne točke, upam, da jo bomo zgrabili. Vemo, da bo težko. Jasno. Nismo ravno v seriji zmag, ki bi nam v tem primeru pomagala in nam bi bilo lažje. Moramo odigrati dobro in borbeno ter poskušati nadgraditi to točko, ki smo jo osvojili v Kidričevem," je v tiskani izdaji Ekipe SN povedal Volaš. 

Dotaknil se je tudi zelo pereče teme, in sicer mariborskega pritiska na sodnike, kar se je pokazalo tudi na njihovi zadnji tekmi s Triglavom: "Ne razmišljamo o tem. Vsaj jaz iskreno temu ne posvečam pozornosti. Vsaka tekma je svoje poglavje, tudi za sodnike, ki se trudijo po svojih najboljših močeh. Če kdaj komu škodijo, ne vem. Ne bi rekel. A tako pač je v nogometu. Ne smemo razmišljati o tem. Če si oni s tem razbijajo glavo, naj bo, mi nimamo kaj s tem (smeh). Mi mislimo nase. Že tako je hud ritem. V nedeljo je bila tekma, časa za počitek pa je malo. Nimamo pravice jamrati. Preprosto moramo odigrati dobro tekmo."

Članki iz rubrike