Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.04.2019 10:00:56
Deli članek:

Robert Pevnik NE BO EDINI, ki bo izgubil službo pri Olimpiji?! Milan Mandarić želi ODŽAGATI tudi ...

Martin Metelko / M24.si
Milan Mandarić

Kdo vse bo danes zapustil Olimpijo?

Danes bi Olimpija lahko dobila novega trenerja. Robert Pevnik "nevarno visi", predsednik kluba Milan Mandarić je včeraj že sestankoval s Safetom Hadžićem. S slednjim naj bi se danes dobil še enkrat, potem bo skoraj zagotovo padla odločitev, s kom na klopi bo Olimpija nadaljevala sezono.

Ob tem je še kako zanimivo, da Pevnik sploh ni edini, ki je v veliki nevarnosti, da ostane brez službe. Po naših informacijah in tudi po pisanju časnika Delo je resno ogrožen tudi Fabijan Komljenović! Hrvat je pred časom v Ljubljano prišel kot vodja mladinskega pogona, potem mu je Mandarić zaupal tudi službo športnega direktorja. Kot športni direktor se je seveda podpisal tudi pod kalvarijo v zimskem prestopnem roku: Olimpija je morala vrniti večji del odškodnine za Aljaža Ivačiča, za Andresa Vombergarja je dobila 700.000 evrov namesto 1,4 milijona evrov. In še kaj bi se našlo.

Časnik Delo hkrati piše, da naj bi Mandarić prav Komljenoviću še kako očital, da je kriv, ker je okrog kluba spet precej negativizma. Kakorkoli, ni nemogoče, da se bosta danes od Olimpije poslovila kar dva. Poleg Pevnika še Komljenović.

Jurij Kodrun