Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
jb
jb
07.04.2019 20:09:49
Deli članek:

SAJ NI RES, PA JE! Pevnik RAZKRIL, kaj se je v SLAČILNICI dogajalo po ogrevanju: TO NI VREDNO OLIMPIJE!

Jurij Kodrun

Glede na videno ob remiju proti Rudarju je bilo pričakovati, da se bo trenerju Olimpije Robertu Pevniku na tiskovni konferenci pulz najbolj dvignil ob vprašanju o igri zmajev v obrambi. Toda ni bilo tako.

"Kar se je zgodilo, je nedopustno!" je Robert Pevnik skoraj udaril s pestjo po mizi, toda ko so zbrani predstavniki sedme sile pričakovali, da bo začel udrihati po svojih varovancih, je presenetil, skoraj šokiral: "V mislih imam dogajanje pred tekmo. To, da igralci z ogrevanja pridejo v garderobo, pa tam ni dresa za Roka Kronavetra, ki je dal ogromno temu klubu ... Ne, to je nedopustno. Da mora pet minut čakati nanj ... To ni vredno Olimpije, to je pod vsako kritiko. Ampak nočem v tem iskati izgovorov. Je pa dejstvo, da je šlo vse narobe. Nič ni bilo tako, kot bi moralo biti."

Potem se je dotaknil tudi branilcev, a za tri prejete zadetke ni želel kriviti le Mackyja Bagnacka in Vitalijsa Maksimenka. "Pred tem sta bila morda celo naša najboljša posameznika. Zdaj je bilo drugače, toda morate vedeti, da se obramba začne že v napadu. In če so linije premalo trdne, če soigralci ne pomagajo dovolj branilcem, potem se pač zgodi, kar se je nam tokrat. Ampak ponavljam, nočem kriviti le dveh. Za neuspeh smo krivi vsi. Nismo bili na ustrezni ravni. Vsi skupaj," je še dodal trener Olimpije.