roka, dež Svet24.si

Nalivi bodo tako močni, da so izdali oranžno ...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

acun ilicali maribor af Ekipa24.si

Turški milijonar je bil navdušen! Ljudski vrt ...

kmetija prijava Njena.si

Na novi lokaciji zabrnele kamere šova Kmetija

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

nu
nu
1 28.03.2019 13:43:50

To je PREKMURSKO SRCE! Mura predstavila posebne drese za posebno OBLETNICO! (foto)

alesfevzer.com
Mura se z današnjim dnem pridružuje praznovanju 100. obletnice pridružitvi Prekmurja Sloveniji.

Prekmurje praznuje 100. obletnico pridružitve Sloveniji, v ta namen pa so poseben dres pripravili pri Muri. Slovenski prvoligaš bo to obletnico počastil na svojevrsten način.

"V klubu se zavedamo, da smo medijsko najbolj izpostavljen subjekt pokrajine ob Muri in zato si štejemo v čast, da bomo od danes naprej, vse uradne tekme, do konca tekmovalne sezone 2018/19, odigrali v dresih, na katerih bo odtisnjen uradni logotip obeležitve pomembne obletnice za Prekmurce," so uvodoma sporočili iz kluba in nadaljevali: "Mura je bila, je in vedno tudi bo, predvsem prekmurski klub. Naše tekme so dogodki, ki povezujejo naše zveste navijače, jim popestrijo delovni vsakdan in jim dajejo razloge za veselje.
Zavedamo se, da imamo privržence tudi v drugih delih Slovenije, dejstvo pa je, da izhajamo iz okolja, kjer je nogomet šport številka 1 in kjer se na tekmah zbere daleč največ gledalcev, z ozirom na statistični potencial. To dejstvo nam narekuje še dodatno odgovornost pri delu, ki ga opravljamo in prav posledica, zavedanja odgovornosti, je bila vodilo pri tej odločitvi.
Poudarjanje nacionalne identitete ni in nikoli ne bo imelo vpliva na poslovne odločitve in kadrovanje v klubu. Pri izbiri poslovnih partnerjev, strokovnega štaba in igralcev so druga merila, merila strategij, merila kvalitete in ustrezne pripravljenosti za delo, podpora praznovanju 100. obletnice pridružitve Prekmurja, je zgolj dokaz zavedanja izvornih korenin kluba in poklon, najbolj zvesti publiki in zgodovinskim dogodkom ter njihovim akterjem."

mura 1
Aleš Cipot/Fotolens

Značke: mura, prva-liga

Članki iz rubrike