sveča Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

evropska unija, evropske volitve Svet24.si

Dolgoletni evropski komisar opozarja na nujne ...

1711376183-dsc0361-01-1711376151675 Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati ...

jankovic praznik ljubljane Reporter.si

Poglejte, kdo vse se je prišel poklonit ...

jordan cigara Ekipa24.si

Pa to je noro! Neverjetna vila Michaela Jordana, ...

Predsednik vlade Dr Odkrito.si

Kaj se je v resnici dogajalo na Kruziću?

ekipa ilek stuhec Ekipa24.si

Kaj je narobe? Slovenci bežijo v tujino! Jih doma...

nu
nu
3 04.03.2019 12:24:22

Kriza REALA!? Zlatko ZAHOVIČ pozna VSE VZROKE in VSE ODGOVORE

Drago Wernig - TAKA
Od torka bodo na sporedu povratne tekme osmine finala lige prvakov.

Že jutri ob 21. uri bo na sporedu obračun med madridskim Realom in Ajaxom. Španci so veliki favoriti obračuna, čeprav so se Nizozemci na prvi domači tekmi dobro upirali in izgubili z 1:2. 

Madridčani bodo v ligi prvakov lizali rane po dveh zaporednih porazih z Barcelono, a jasno kot beli dan je dejstvo, da v letošnji sezoni še zdaleč ne blestijo. Izpadli so v kraljevem pokalu, v španskem prvenstvu je njihov zaostanek zajeten, veliko pa stavijo na ligo prvakov. 

O tem, zakaj in kako se je Real po odhodu Cristiana Ronalda znašel v tako veliki krizi, je za 24ur.com spregovoril tudi Zlatko Zahović: "Cristiano je še vedno prva tema v Španiji, v Madridu, med navijači in novinarji ... Še vedno se najbolje prodajajo njegovi artikli, čeprav je že pol leta v Juventusu, kar pove vse o Cristianovi priljubljenosti med privrženci Reala."  V nadaljevanju je spregrovoril še o dveh nogometaših, ki sta v letošnji sezoni povsem neprepoznavna - Marcelu in Garethu Balu: "Marcelo je kolateralna škoda, ker je dober prijatelj s Cristianom. Brazilec tega ne skriva, ni razloga, da bi to skrival. Bale pa je nogometaš, ki nikoli ni imel vodilne vloge, čeprav ves čas skuša prevzeti večjo odgovornost na svoja pleča. Toda letvica je zanj preprosto previsoka."

Članki iz rubrike