pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Kdo je kriv, da bolniki v UKC Ljubljana zaradi ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

matija-rupel Njena.si

Skrito v raju: Igralec na odru gol kot glista

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

Robert Balantič
Robert Balantič
1 26.02.2019 08:46:37

Šokantne informacije o zdravstvenem stanju Vombergarja: HEPATITIS B ali manever Ufe?!

www.alesfevzer.com
Andres Vombergar je v petek tudi uradno postal nekdanji igralec Olimpije. Potem ko so Ljubljančani njegov odhod v Ufo objavili že 16. februarja, je to naposled storil še ruski prvoligaš, v katerem se je 24-letni napadalec pridružil Bojanu Jokiću in Lovru Bizjaku.

Toda dejstvo je, da je bila zgodba okrog prestopa argentinskega Slovenca najmanj nekoliko nenavadna. Ali če hočete, čudna. Zmaji so ga tako rekoč silili k selitvi v glavno mesto pokrajine Baškirija, predstavniki domžalskih tekmecev v kvalifikacijah za ligo Europa v tej sezoni pa so s podpisom pogodbe zavlačevali. Zakaj? Izvedeli smo res osupljive informacije, da naj bi Rusi na zdravniških pregledih ugotovili, da ima morebitni izbranec Matjaža Keka hepatitis B! Ga ima res? Naši viri zagotavljajo, da Rusi pretiravajo oziroma so pretiravali z namenom znižanja odškodnine ...

Nogometaši Olimpije so v drugi del sezone krenili po želenem scenariju. V Krškem so se veselili polnega izkupička in znižali zaostanek za vodilnim Mariborom, če si izposodimo besede Roberta Pevnika o štajersko-prekmurskem spopadu pod Kalvarijo, tudi z nekaj vzgonskega vetra ... Dvoboj na Stadionu Matije Gubca je hkrati pomenil začetek zeleno-belega obdobja brez odličnega strelca, brez nadvse pomembnega jesenskega člena. Andres Vombergar kariero nadaljuje v ruski prvoligaški druščini, nove delodajalce je našel v Ufi, ki jo v nadaljevanju prvenstva čaka hud boj za obstanek.

Nenavadno in še bolj nenavadno
V preteklih tednih je bil 24-letni napadalec vroča zgodba. Zelo vroča, o njegovem prestopu se je pisalo ter govorilo marsikaj. In še več. Najprej v Nantes, ki je iskal nadomestilo za nesrečnega Emiliana Salo, ko pa je selitev v Francijo v zadnjem trenutku padla v vodo, se je začela saga o odhodu v Ufo. Trajala je in trajala, vmes je bilo slišati številne nasprotujoče si informacije, pred štirimi dnevi se je naposled razpletla, čeprav je Olimpija prestop objavila že 16. februarja.

»Andres, hvala in srečno!« so zapisali na uradni spletni strani aktualnih prvakov. Vsekakor je bilo nenavadno, da kluba tega nista storila hkrati, še bolj nenavadno pa je postalo, ko so se odzvali Rusi. »Prestopa ne moremo komentirati, ker pogodba še ni podpisana. To pomeni, da se lahko zgodi karkoli. Uradno lahko nekaj potrdimo takrat, ko je pogodba podpisana. Igralec mora opraviti zdravniški pregled, prav tako je treba zadostiti administrativnim proceduram,« je povedal generalni direktor Ufe Šamil Gazizov.

Zavito v tančico skrivnosti
Kakorkoli, Andres Vombergar se je nogometašem Ufe pridružil na pripravah v španskem Benidormu, toda vse skupaj je bilo zavito v tančico skrivnosti, medtem pa so nam prišle na uho informacije, da se je v pričakovanju podpisa pogodbe dogajala drama velikih razsežnosti. Navedbe so osupljive in pravijo, da naj bi Rusi na zdravniških pregledih v Španiji ugotovili, da ima argentinski Slovenec hepatitis B, kar naj bi posledično vplivalo tudi na to, da sta njegovo koleno in hrbet v slabšem stanju, kot bi pričakovali pri zdravem vrhunskem profesionalnem športniku.

Takšna diagnoza seveda nikakor ni prijetna. Za nikogar, kaj šele za nekoga, ki igra nogomet na visoki ravni. Kakopak smo se podali v lov za dodatnimi informacijami ...

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBRETE SAMO V TORKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Značke: vombergar, olimpija, ufa

Članki iz rubrike