pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Vedran Mlikota Njena.si

Botri: Ste videli, kaj se je zgodilo z Vinkom ...

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

nu
nu
36 25.02.2019 18:09:41

NAJHUJŠE OBTOŽBE do zdaj! Zlatko Zahović OSTRO NAPADEL Olimpijo in SODNIKE!

Drago Wernig - TAKA
Takšnih obtožb pa še ne!

Dva dni po koncu tekme med Mariborom in Muro se je za klubsko spletno stran oglasil tudi športni direktor kluba Zlatko Zahović. In z brutalnimi obtožbami direktno obtožil sodnike, da pomagajo Olimpiji! Vedno! In to ne samo letos, pač pa v zadnjih štirih letih!

"Vrhunsko ozračje, z izjemno podobo tribun. Prava evropska tekma. Vse pohvale navijačem, po celotnem vtisu lahko le rečemo, ko bi takšnih tekem v domači ligi bilo več… Navijači poskrbijo za tisti dodaten navdih vsem nam, predvsem pa prvim in najpomembnejšim akterjem, igralcem," je začel Zlatko Zahović.



In nadaljeval: "Žal pa ob zgodbi o atraktivnem začetku pri NK Maribor opažamo, da je veliko pripomb v prvem krogu spomladanskega dela na sodnike. Predvsem je izpostavljena naša tekma, zato smo zaprosili za dodatno strokovno mnenje in situaciji pri obeh zadetkih dali v analizo mednarodnim, torej nevtralnim sodnikom, avstrijskim ter portugalskim. Oboji so potrdili, da sta bila oba zadetka, prvi in drugi, dosežena iz prepovedanega položaja. To lahko sprejmemo, saj je šlo za dvostranski promet."

Nato pa so se začele hude, neokusne obtožbe. "Žal pa smo naslednji dan v Krškem videli enostranski promet, v korist Olimpije, kar pa ni sprejemljivo in je pomenilo neposreden vpliv na rezutlat. Kadar gre za oškodovanje, so predvidene sankcije. Pri nas pa se dogaja, da imamo klub, ki nikdar ni oškodovan. To se dogaja že četrto leto zapored, kar nikakor ni naključje. In ob takšnem enosmernem prometu noben VAR ne pomaga," je Zahović povsem direktno obtožil sodnike, da že štiri (!) leta pomagajo Olimpiji in da Ljubljančani nikdar niso oškodovani.

Članki iz rubrike