kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

rb
rb
5 16.02.2019 09:05:18

SAGA Vombergar se je RAZPLETLA! Znana je usoda napadalca Olimpije! V naslednjih urah …

alesfevzer.com
Po tednih negotovosti naposled razplet.

Oče Andresa Vombergarja in odvetnik družine sta se včeraj v Španiji s predstavniki Ufe ves dan pogovarjala o prestopu 24-letnega napadalca Olimpije v tega ruskega prvoligaša, v dresu katerega je že igral slovenski dvojec Bojan Jokić-Lovro Bizjak. Dvomov menda ni več – slovenski Argentinec bo v naslednjih urah postal član ruskega prvoligaša.

V včerajšnji tiskani izdaji smo poročali, da so se zadeve vendarle začele premikati z mrtve točke. Oče Andresa Vombergarja in družinski odvetnik sta namreč odpotovala v španski Benidorm, kjer sta v pripravljalni bazi Ufe sedla za isto mizo s predstavniki ruskega kluba. Pogovori so bili zelo izčrpni in so bili prekinjeni le med prijateljsko preizkušnjo. Ufa se je pomerila z Almerio, ob končnem izidu 1:1 je Bojan Jokić igral do 75. minute, Lovro Bizjak pa je prišel na zelenico v peti minuti nadaljevanja.

Po rusko-španskem dvoboju so se pogajanja nadaljevala in se po naših informacijah uspešno razpletla. Usklajene so tako rekoč vse podrobnosti prestopa in sodelovanja Andresa Vombergarja z bogatimi Rusi. Uradne potrditve prestopa sicer še ni, toda zelo zanesljiv vir nam je zaupal, da je vse rešeno, vse končano. Zgodba Andresa Vombergarja in Olimpije je tako končana.

Članki iz rubrike