Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 13.02.2019 13:24:10

PREDČASNO SLOVO: V Sloveniji bi moral ostati do poletja, a se je Bišćan odločil drugače!

Željko Hajdinjak / CROPIX
Priprave nogometašev Krškega še naprej potekajo v senci spora oziroma sporov med vodstvom posavskega prvoligaša in vodilnih mož nogometne šole, medtem pa je trenerski dvojec Milan Đuričić-Radovan Karanović ostal brez pomembnega člena ekipe.

Na Stadionu Matije Gubca ne »stanuje« več Milan Ristovski, ki je imel v prvem delu sezone status posojenega igralca Rijeke. Bilo je predvideno, da bo tako ostalo vse do poletja, toda v hrvaškem prvoligašu so se zaradi težav s poškodbami in kartoni odločili, da ga vrnejo na Rujevico, kjer je zdaj pod »poveljstvom« nekdanjega stratega Olimpije Igorja Bišćana. Da Rečanom primanjkuje igralcev, razkriva tudi informacija, da se je s posode iz Interja vrnil Matej Vuk.


»Vesel sem, da sem se vrnil k Rijeki. Na vsakem treningu se bom trudil po najboljših močeh, da bi si izboril mesto v najboljši ekipi. Obdobje v Krškem je bilo zame dobra šola in verjamem, da bom tudi v prihodnje samo še napredoval,« je ob vrnitvi na Kvarner povedal Milan Ristovski, ki je bil v pretekli sezoni najboljši strelec mladinskega prvenstva pri južnih sosedih.

Njegov starejši brat je v reškem dresu pustil globok pečat. V zgodovinski sezoni pod taktirko Matjaža Keka je bil eden od ključnih členov, z dobrimi igrami si je zagotovil odmeven prestop v lizbonski Sporting. »Uf, bil bi najbolj srečen, če bi pustil takšno sled kot brat. Z garaškim delom bom poskušal opozoriti nase, in ko bom dobil priložnost, si jo bom prizadeval izkoristiti,« je zatrdil zdaj že nekdanji Krčan.

Članki iz rubrike