evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

super-par, indira-ekić, matic Njena.si

Indira Ekić potrdila, da bo postala mamica

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
0 05.02.2019 16:52:30

MARIBOR se je udaril z ruskim velikanom, SIJAJNA novica za vijoličaste! Liga prvakov v Beleku prinesla ...

Grega Wernig
Zasedba iz Ljudskega vrta je v Beleku odigrala prvo prijateljsko tekmo.

Po štirih dneh treningov v Beleku so Mariborčani odigrali tudi prvo prijateljsko tekmo na turških tleh. Pomerili so se z moskovskim Spartakom, z znancem iz lige prvakov so se razšli z izidom 1:1 (1:1).

Ruski velikan, ki je po prvem delu domačega prvenstva na četrtem mestu na lestvici s šestimi točkami zaostanka za vodilnim Zenitom, se je v kompleksu Maxx Royal veselil zgodnjega vodstva, v šesti minuti je po nezbranosti vijoličastih z roba kazenskega prostora zadel Melgarejo. Varovanci Darka Milaniča so se dobro odzvali in devet minut zatem izid izenačili, po prekršku nad Zahovićem je bil iz najstrožje kazen uspešen Dervišević in pozneje se je izkazalo, da je zadel za končni izid.

3maribor spartak gw
Grega Wernig

Zaradi lažjih poškodb med kandidati za nastop nista bila Mešanović in Bajde, dvoboj pa je zaznamovala tudi vrnitev Martina Milca na igrišče, ki je nazadnje igral daljnega 22. julija 2018. Primorski strokovnjak na vijoličasti klopi ga je v ogenj poslal v 72- minuti, kar je vsekakor sijajna informacija za vse, ki so tako ali drugače povezani s 14-kratnimi prvaki.

MARIBOR: Pirić, Klinar (od 72. Milec), Ivković, Šuler (od 81. Rajčević), Viler, Dervišević (od 67, Vrhovec), Cretu (od 67, Pihler), Hotić, Kramarič (od 46. Felipe Santos), Mlakar (od 67. Žugelj), Zahović (of 67. Tavares). Trener: Darko Milanič.

SPARTAK: Maksimenko, Ayrton Lucas, Guliev, Glušakov, Ze Luis, Luiz Adriano, Dzhikia, Melgarejo, Kutepov, Rasskazov, Hanni. Igrali so še: Selikhov, Fernando, Bocchetti, Kombarov, Lomovitskiy, Mironov, Melkadze, Maslov, Zobnin, Tashaev. Trener: Oleg Kononov.

Galerija

Članki iz rubrike