1703079682-dsc6151-01-1703079660058 Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

jb
jb
2 28.01.2019 06:59:39

RAZKRIVAMO: Rapid snubi Vombergarja, toda napadalca Olimpije želi tudi TALE KLUB iz ANGLIJE!

alesfevzer.com
Kam bo prestopil Andres Vombergar?

Kot kurja čreva se že vleče zgodba okrog prihodnosti Andresa Vombergarja. Ni več skrivnost, da ga želi Milan Mandarić prodati, saj Olimpija krvavo potrebuje denar. Toda vsaj za zdaj zmajem še ni uspelo. Zanimanje Rapida je resnično, a kaj, ko so Avstrijci za v Argentini rojenega napadalca ponudili vsega 800.000 evrov, na izboljšano ponudbo pa Ljubljančani še čakajo. Jo bodo tudi dočakali? Že današnji dan bi lahko bil glede tega odločilen.


Medtem se je začelo šušljati, da bi se Vombergar lahko preselil celo v Francijo, kjer naj bi se zanj ogrel Nantes, toda po tragediji Emiliana Sale so pri tem članu ligue 1 z mislimi kakopak povsem drugje, le pri kadrovanju ne.

Zdaj pa je v javnost prišlo še nekaj sila zanimivega. Vombergarja želi tudi klub iz – Anglije! In to ne kakršenkoli klub, marveč klub, ki zgodovinsko gledano sodi med najbolj tradicionalne. Sheffield Wednesday je bil štirikrat državni prvak, trikrat je osvojil pokal FA, zanj so igrali številni znani nogometaši. Zlata leta so sicer že precej oddaljena, danes klub iz železarskega mesta igra v drugi ligi. Ob tem ni nepomembno, da je bil njegov predzadnji lastnik kar – Milan Mandarić! Potem je klub prodal Dejphonu Čansiriju, ki je še vedno na oblasti. Bosta zdaj spet sodelovala? Tokrat zaradi Vombergarja? Kdo ve. Kar drži kot pribito, je le to, da časa za trgovanje kmalu ne bo več. Zimski prestopni rok se bliža koncu.

Članki iz rubrike