stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

jb
jb
3 16.01.2019 06:50:59

Vombergar v RAPID?! Mandarić ga je Angležem ponujal za TRI MILIJONE, Avstrijci bodo plačali PRECEJ MANJ

www.alesfevzer.com
Bo Andres Vombergar okrepil vrste Rapida?

Pogajanja med Olimpijo in Rapidom za prestop Andresa Vombergarja so v polnem teku, posel pa bo uspešno sklenjen le v primeru, da bo Milan Mandarić znižal svoja finančna pričakovanja.

Do petka bo napadalec zmajev zagotovo še treniral v Čatežu ob Savi, nato se bo poslovil in odšel v Španijo. Ne na podpis pogodbe z novim delodajalcem, marveč se bo priključil slovenski reprezentanci B, ki bo pod vodstvom Matjaža Keka v Marbelli odigrala prijateljsko tekmo s Kitajsko U-25. Toda nato na vrsto že pride ključno vprašanje: bo po koncu reprezentančnih obveznosti odpotoval nazaj v Slovenijo? Ali pa bo morda sedel na letalo, ki ga bo odpeljalo na Dunaj? Ni skrivnost, da je Vombergar želja tamkajšnjega Rapida, ki išče novega napadalca. Za zdaj pri tem ni uspešen; Vakoun Issouf Bayo iz slovaškega DAC-a, ki je bil prva tarča, je raje odšel v Celtic. Na seznamu želja naj bi ostala dva napadalca, eden je Vombergar. Slednjega je Dunajčanom priporočil Zoran Barišić, pred kratkim še trener Olimpije, in ker njegova beseda šteje, je v Argentini rojeni fant menda zdaj prva izbira. Toda v Rapid bo odšel le, če Mandarić ne bo vztrajal pri postavljeni odškodnini. Ta naj bi znašala natanko dva milijona evrov, avstrijski Kurier pa piše, da Rapid več kot 1,7 milijona evrov, kolikor je ponujal tudi za Baya, ne bo plačal.



ZA OTOČANE JE STAL TRI MILIJONE
Kurier je ob tem postregel še z eno zanimivostjo. Tako naj bi bil Vombergar v preteklem mesecu ponujen številnim klubom iz Anglije, toda očitno je Mandarić preveč navil ceno. Prvi mož Olimpije naj bi tedaj za Vombergarja zahteval kar tri milijone evrov, kar je odgnalo vse morebitne otoške snubce.

Članki iz rubrike