osenar Odkrito.si

Kaj se dogaja z Nino Osenar? Pogrešamo jo že ...

mojca sencar -foto  MJP Svet24.si

Po dolgi bolezni je preminula Mojca Senčar

zvezda Petisvet.si

Astrološka napoved Berna Jurečiča od 27. 5. do ...

upokojenci, upokojenka, socialno ogroženi Svet24.si

Kdo bo vladal slovenskim upokojencem?

76D02321-A027-4E57-AED0-504B9FF1A92F Svet24.si

Ines Erbus: »To je moja droga«

ema lpd Njena.si

Prizadeta Ema v solzah razkrila svojo zgodbo

viljem julijan Njena.si

Slovenski pevec se je zavedno poslovil od sina

Iztok Lukner
Iztok Lukner
0 10.01.2019 12:30:50

Nekdanji trener Krškega s prstom pokazal na VODSTVO: Imeli smo medsebojni dogovor

www.alesfevzer.com
V Krškem so se sredi novembra – po nizu slabih rezultatov – odločili odpustiti trenerja Alena Ščulca, ki ga je nasledila dvojica Radovan Karanović-Milan Djuričić. Toda Ščulac je ostal na plačilnem seznamu kluba, saj ni prišlo do sporazumne prekinitve sodelovanja.

Slednja se je zgodila tik pred iztekom koledarskega leta, ko sta se strani dogovorili, da gresta vsaka po svoji poti. Govorili smo z Alenom Ščulcem, ki nam je povedal, zakaj je bilo treba na razhod čakati mesec in pol.

»Šlo je za nekorekten odnos kluba, sploh predsednika Zorana Omerzuja. Preden so me odpustili, smo imeli medsebojni dogovor, da v določenem številu tekem dosežemo določeno število točk. Po treh tekmah pa so odgovorni besedo prelomili in to me kot človeka najbolj boli. Zato sem potem vztrajal pri svojem in stvari so se vlekle do konca decembra, ko se je vse razrešilo,« je razložil primorski strokovnjak, ki je dodal, da je predsednik govoril o porušeni energiji med njim in igralci, sam pa je dejal, da je bilo ravno nasprotno.


Na leto v Krškem vseeno gleda pozitivno. »Zelo sem ponosen na opravljeno delo. V prejšnji sezoni smo si obstanek zagotovili štiri kroge pred koncem, kar se prej še ni zgodilo. Uvrstili smo se v četrtfinale pokala in izenačili najboljši dosežek kluba. Si pa zamerim, ker nisem vztrajal pri določenih zadevah, kot so prihodi in odhodi igralcev. Ekipa je bila kakovostna, a sestavljena prepozno. Temu, da nismo imeli sreče, so botrovala tudi neredna izplačila, nekateri fantje za svoje delo niso bili plačani dva, nekateri tri mesece. Zaradi nakopičenih težav je potem trenerjevo delo veliko težje, sploh, ko je zgodba sestavljena na novo.«

Ustavili smo se pri prihodih in odhodih igralcev, teh je v Krškem vselej zelo veliko. Pri tem pa se je zgodilo kar nekaj stvari, ki si jih ni želel. »Že pred koncem prejšnje sezone sem upravi dal seznam igralcev, ki sem jih želel zadržati, a od tega niso naredili nič, zato sem bil zelo žalosten. Moja velika napaka je, da sem pustil oditi ...«

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE SAMO V ČETRTKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Značke: krško, ščulac

Članki iz rubrike