Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ro
ro
0 05.01.2019 19:46:19

ATRAKTIVNO! MURA se bo kmalu udarila z udeležencem LIGE PRVAKOV

Aleš Cipot/Fotolens
Zanimiva prijateljska preizkušnja črno-belih.

Zimskega oddiha je za muraše tudi uradno konec. Ante Šimundža in njegovi varovanci so se v petek prvič letos zbrali na skupni večerji, konec tedna je namenjen testiranjem, v ponedeljek pa je na sporedu uvodni trening v letu 2018.

"Da, razmišljamo o okrepitvah na posameznih položajih, na katerih smo bili jeseni nekoliko tanki," je v preteklih dneh poudarjal trener Sobočanov. "Stiki so vzpostavljeni in verjamem, da smo na dobri poti, da uresničimo namen," je pristavil športni direktor in podpredsednik Denis Rajbar.


Marsikdo je nove obraze pričakoval že na uvodnem srečanju, a jih ni bilo, toda po zagotovilih iz klubskih pisarn je le vprašanje dni, kdaj se bo konkurenca za mesto v ekipi dodatno zaostrila. Nase bodo prav tako skušali opozoriti obetavni mladinci Luka Sočič, Maksimiljan Zorman, Filip Perčić, Dušan Gyergyek in Žiga Laci, ki so se pridružili pripravam, pogodbo je prekinil Kristjan Matošević.

Muraši se bodo v največjem delu potili v domačem okolju, osrednji del treningov pa bodo opravili v Turčiji. Njihova baza bo hotel Starlight Resort v kraju Side, kjer se bodo črno-beli mudili od 3. do 15. februarja. Ob sredozemski obali so predvidene štiri prijateljske preizkušnje, za zdaj pa so znani trije nasprotniki, in sicer moldavski Sheriff iz Tiraspola, ukrajinska Odessa ter poljska drugoligaška ekipa Rakow. Prvi preizkus po začetku treningov je napovedan za 15. januar, ko bodo na nasprotni strani Beltinci, sledil bo dvoboj s hrvaškim drugoligašem Međimurjem, pred odhodom v Turčijo bo zasedba iz Fazanerije merila moči tudi z Dravo, iz Fazanerije pa so sporočili, da bodo nadvse atraktivno prijateljsko tekmo odigrali 22. januarja, ko se bodo udarili z udeleženko lige prvakov; na nasprotni bo beograjska Crvena zvezda, ki je bila v tej sezoni v skupini s PSG-jem, Liverpoolom in Napolijem. Dvoboj z zasedbo iz Marakane bo v Termah Čatež in bo zaprt za javnost, spopad črno-belih in rdeče-belih bo mogoče videti v spletnem prenosu.

Značke: mura, crvena-zvezda

Članki iz rubrike