Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
31.12.2018 09:26:04
Deli članek:

Zmaj, ki ni bruhal ognja: K Olimpiji je prišel kot VELIKI TALENT, očitno bo odšel skozi zadnja vrata!

www.alesfevzer.com

Pred dvema letoma je prišel iz Crvene zvezde v Ljubljano kot zelo perspektiven igralec, ki na Marakani ni dočakal prave priložnosti.

V dresu Olimpije naj bi bilo drugače, toda Danielu Avramovskemu vendarle ni uspelo, da bi v zeleno-belem dresu resneje opozoril nase. Vmes je moral tudi na 'dodatno izobraževanje' v Vojvodino, kjer je imel status posojenega igralca aktualnih slovenskih prvakov, dejstvo pa je, da se slovenska zgodba nekdanjega mladega makedonskega reprezentanta ni razpletla, kot si je želel in kot so številni pričakovali.

Kakšna je njegova vloga v Stožicah, zelo nazorno razkrivajo jesenske številke. Začetek sezone je bil sicer obetaven, na mednarodnem prizorišču je odigral šest tekem in se enkrat vpisal med strelce, nakar je bil do zimskega oddiha na igrišču le enkrat. V prvenstvu ni dočakal priložnosti, zaigral je zgolj še na povratni pokalni preizkušnji s Koprom v prestolnici.

In morda je zadnjo tekmo za Olimpijo že odigral. Po poročanju Sportskega žurnala naj bi obstajala precejšnja verjetnost, da se bo vrnil v srbsko prvoligaško druščino, po teh navedbah ga želi v svoje vrste privabiti Voždovac.