franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
1 21.12.2018 08:29:26

Kek misli resno, pripravlja PRESENEČENJE: Ali mu bo uspelo nemogoče?

alesfevzer.com
Matjaž Kek bi svojo prvo uradno tekmo kot novi selektor Slovenije moral voditi 21. marca, ko Slovenija na začetku kvalifikacij za evropsko prvenstvo odhaja v Izrael.

A Mariborčan načrtuje še eno reprezentančno akcijo pred marčevskim začetkom kvalifikacij. Januarja bi rad Kek zbral svoje varovance in jih preizkusil na prijateljski tekmi. »V mislih imam, če se bo dalo, nekaj dni treningov in eno odigrano tekmo. Vse skupaj je še v pripravi na NZS. Časa je bilo malo. Če bomo dobili ustreznega tekmeca bi bil zelo vesel. Zelo sem vesel tudi pozitivnega sodelovanja klubov, predvsem iz naše lige. Glede na to, da ni Uefin oziroma Fifin turnir, je za pričakovati, da ne bodo pustili vseh igralcev, toda mislim, da je tudi v naši ligi dovolj zanimivega materiala, dovolj zanimivih igralcev, ki si zaslužijo priložnost. Da jih spoznam. Ne gre za nobeno B-, C- ali 'žnj'- reprezentanco. Gre za to, da bom povabil tiste, ki se bodo lahko v določenem trenutku odzvali na naše vabilo, izven Uefinega in Fifinega termina. V Evropi. Drugje je prevroče,« je razkril slovenski selektor.

Kek je resnično pred zelo zahtevno nalogo, saj slovenskih legionarjev klubi zagotovo ne bodo izpustili iz rok, hkrati pa so januarja nekateri nogometaši s slovenske nogometne scene še na počitnicah, drugi pa sredi priprav na nadaljevanje sezone ...

Članki iz rubrike