stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

ro
ro
0 09.12.2018 09:14:58

ANTE ŠIMUNDŽA: Če bi to storili, bi bili NERESNI, NEVEDNI, bili bi ...

Jurij Kodrun
Fazanerija bo v zgodnjem popoldnevu prizorišče tekme Mura – Triglav.

Za soboške črno-bele se prejšnji konec tedna ni razpletel po želenem scenariju. V Fazaneriji so se polnega izkupička veselili Celjani, ki so unovčili nekoliko slabšo podobo murašev, ki imajo jutri priložnost za popravni izpit. Za izboljšanje vtisa. "Zadnjo jesensko preizkušnjo bo treba odgarati, odigrati po najboljših močeh. Pristop ne sme biti vprašljiv oziroma ne bo vprašljiv. Zavedamo se, da oddih sledi šele po nedeljskem dvoboju," je dejal Ante Šimundža.

Ali morda obstaja bojazen, da so igralci po vseh jesenskih naporih z mislimi že na počitnicah? "Toliko časa so že v tem poslu, da se kaj takega ne bi smelo zgoditi, ni pa to samoumevno. O tem je treba razmišljati, tega se je treba zavedati, prav tako kot odgovornosti, ki jo imamo do navijačev, ki nas ves čas tako zelo podpirajo in nam stojijo ob strani. To te sili, da moraš biti v vsakem trenutku na najvišji ravni," je odvrnil trener Mure, ki seveda ne skriva, da njegovo ekipo v obračunu z Gorenjci zanima ves izkupiček.

Prekmurci so kmalu po začetku sezone pokazali, da imajo konkurenčno zasedbo, pogled na lestvico je obetaven. Bi lahko današnja preizkušnja vplivala na celotno jesensko podobo? "Ne, nikakor ne. Lahko vpliva na občutke, s katerimi bomo odšli na premor, ne more pa ena tekma v pretirani meri odločati o oceni nekega obdobja. Če bi zavrgli 18 dvobojev, ki smo jih odigrali do zdaj, bi bili zelo neresni. Bili bi nevedni in premalo izkušeni, toda imam dovolj izkušen, da vem, kakšno je stanje. A to seveda niti po naključju ne pomeni, da si lahko privoščimo vsaj kanček lahkomiselnosti. Ne smemo si ga, ampak moramo biti maksimalni, biti moramo na najvišji ravni," je poudaril Ante Šimundža.

Članki iz rubrike