mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ro
ro
2 03.12.2018 14:28:23

ANTE ŠIMUNDŽA: Naš NAJBOLJŠI igralec? Ne, NE IŠČITE ga na igrišču!

Jurij Kodrun
Soboški črno-beli so doživeli sedmi poraz v dozdajšnjem delu prvenstva.

Nogometašem Mure se načrt, da bi po evforičnem remiju v prestolnici na zadnjih dveh domačih jesenskih preizkušnjah osvojili vseh šest točk, ne bo izšel. Preprečili so ga Celjani, ki so se v Fazaneriji veselili polnega izkupička. Naposled zasluženo, mož odločitve je bil nekdanji veliki up soboških črno-belih Mitja Lotrič, v domači zasedbi je bilo preprosto premalo razpoloženih igralcev.

"Tekma je bila zelo težka, k čemur je prispevala tudi zahtevna igralna površina. Obe ekipi sta bili trdni in disciplinirani, a tokrat smo bili mi tisti, ki smo imeli nekaj več sreče in smo zmagali," je bil po dvoboju v Fazaneriji zadovoljen Dušan Kosić.

Ante Šimundža je bil kakopak razočaran, vendar ne obupan. "Dvoboj je bil zahteven tako zaradi igrišča kot zaradi tekmeca. Od začetka je bilo opazno, da nismo bili pravi. Morda je za to kriva čustvena izpraznjenost po preizkušnji v Ljubljani, toda to ni alibi, to ni opravičilo. Zgodi se tudi takšen dan, kot ti ne gre vse tako, kot bi si želel, izključitev nam je še dodatno otežila delo. Nismo imeli dovolj razpoloženih igralcev, zmaga Celja je zaslužena," je dejal trener Mure in pohvalil navijače, ki so si nenehno prizadevali, da bi svojim ljubljencem vbrizgali prepotrebno energijo: "Prav gotovo so bili tokrat naš najboljši igralec."

Članki iz rubrike