Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
12 26.11.2018 08:41:26

POPOLNA NOROST?! Mandarić jim bo DAL SVOJE IGRALCE in jih - POZOR - še naprej SAM PLAČEVAL!

Grega Wernig
Kdo bo šel iz Olimpije v Borac?

Zimski prestopni rok je pred vrati, spet bo zanimivo tudi v Ljubljani. Po svoje tudi zaradi Borca iz Bosne in Hercegovine, v katerem so javno napovedali prihod kar nekaj nogometašev Olimpije.
Da je klub iz Banjaluke že preživljal precej lepše čase, je kristalno jasno. Nekoč je bil celo jugoslovanski prvoligaš!

Danes nastopa le v prvi ligi Republike Srbske, ki je ena od dveh drugih lig Bosne in Hercegovine. Za zdaj se nad rezultati sicer ne sme pritoževati, saj je prvi na lestvici, kar pomeni, da je na dobri poti do vrnitve med najboljše v državi. Glede na rezultate bi bilo mogoče sklepati, da okrepitev za drugi del sezone niti ne potrebuje, a bodo v Banjaluki vseeno precej posegli v kader. In tudi po zaslugi – Olimpije! "Prišle bodo vsaj tri, morda celo štiri okrepitve," je objavil predsednik Borca Vico Zeljković, ki je bil v teh dneh na obisku pri prvemu možu Olimpije Milanu Mandariću.

PRIHAJATA TRENER IN ŠPORTNI DIREKTOR

"Potrebujemo okrepitve na vseh položajih, o tem, kdo bo prišel v Borac, pa se bosta odločila trener in športni direktor. Seveda ob dogovoru z ljudmi iz Olimpije. Kar je prav tako treba poudariti in izpostaviti kot dodatno veliko pomoč ljubljanskega kluba, je dejstvo, da bo te igralce še naprej plačeval Mandarić. Vsi vemo, da imajo igralci Olimpije visoke plače, ki jih mi ne bi mogli plačevati," je še dodal Zeljković in pojasnil, da bosta v roku 10 dni v Ljubljano odpotovala trener Borca Darko Vojvodić in športni direktor Marko Maksimović.

Gosta Olimpije bosta od pet do 10 dni, v tem času bosta prisotna na treningih, potem naj bi zmajem tudi predlagala nogometaše, ki bi jih rada videla v dresu Borca.

Članki iz rubrike