Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 02.11.2018 13:24:05

ALEXANDRU CRETU pojasnil, zakaj se je gola v Domžalah VESELIL na tak način

Drago Wernig - TAKA
Čeprav je končni izid postavil Jasmin Mešanović, je bil veliki junak Maribora na povratni četrtfinalni tekmi pokalnega tekmovanja v Domžalah Alexandru Cretu.

Romun je v drugi minuti sodniškega dodatka zatresel domačo mrežo, znižal zaostanek na 1:2 in potisnil vijoličaste v polfinale. S prvim golom v dresu 14-kratnih prvakov. "Izjemen občutek. Zaradi pomembnosti tekme in trenutka, ko smo lovili polfinale, so seveda vtisi še močnejši. Delam vsak dan, da bi bil boljši, da napredujem. Ko sem na igrišču, pa da pomagam ekipi. Vesel sem, da sem lahko prispeval gol za napredovanje. Odigrali smo dobro tekmo, se borili do konca, nismo obupali in bili za to nagrajeni. Moraš verjeti in nogomet ti vrne," je za klubsko spletno stran povedal Alexandru Cretu.

Po doseženem golu je stekel proti klopi. "Ker ne zabijam veliko golov, je seveda doživetje še večje. Ta zadetek je zdaj bil bolj kot nagrada zame. Tekel sem proti klopi, da slavimo skupaj. Nisem želel uživati ob tem golu sam. Hotel sem, da se veseli celotna ekipa, trener in vsi soigralci s klopi skupaj," pojasnjuje romunski vezist, ki je ponujeno priložnost torej odlično izkoristil: "Najbolj pomembno je, da bom zdrav. To je osnova vsega za naprej. Vmes sem imel nekaj težav s poškodbami, potreboval nekaj časa, da ujamem ritem. Zdaj sem v dobrem stanju, vesel sem ponujene priložnosti na obeh tekmah proti Domžalam in bom čakal na naslednjo. Nisem igralec, ki bo naredil razliko s preigravanjem. Lahko pa veliko tečem in se borim, to sta moji glavni značilnosti."

Naslednji prvenstveni izziv zasedbo iz Ljudskega vrta čaka v knežjem mestu. "Gostovanja v Celju so vedno zelo zahtevna. Nasploh vse ekipe proti Mariboru igrajo z dodatnim navdihom, tega smo se že navadili. Nič drugače ne bo niti v nedeljo. Toda imamo svojo pot, svoj cilj in verjamem, da se bomo v nedeljo znova veselili," pravi Alexandru Cretu.

Članki iz rubrike