Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
28.10.2018 07:22:59
Deli članek:

KDO ZDAJ tukaj laže? Darko Milanič na laž postavil … Nogometaša Olimpije!? Ali se je zlagal sam?

Grega Wernig

Nekdo tukaj laže, vprašanje pa je, kdo.

Dogodek iz 80. minute včerajšnjega večnega derbija med Mariborom in Olimpijo še vedno buri duhove. Takrat je v kazenskem prostoru zmajev padel Luka Zahović, Mariborčani so na ves glas zahtevali najstrožjo kazen, toda glavni sodnik Matej Jug je ocenil, da je mariborski napadalec želel odigrati prekršek in mu je pokazal rumeni karton, hkrati pa še rdečega Dinu Hotiću, ki ga je ob protestiranju odrinil s hrbta.

Takoj po koncu tekme je branilec Olimpije Aris Zarifović v kamero Planet TV-ja dejal, da mu je Luka Zahović priznal, da ni bilo prekrška za najstrožjo kazen, kasneje je vse skupaj ponovil še na novinarski konferenci. "Vedel sem, da me boste to vprašali. Luka je dejal, da ni bilo 'penala' in to je vse, kar bom povedal o tej temi," je dejal Zarifović.

Darko Milanič je ponudil povsem drugačno razlago. "Zanimivo, da sem ga jaz vprašal v garderobi in da je rekel, da je bila. Zdaj pa res … Kaj je on njemu rekel, kdo komu kaj govori … Jaz sem ga vprašal, pogledal sem si posnetek. Videl sem, kako fantje, ki niso bili v kadru, gledajo v telefone, razpravljajo, da je bila najstrožja kazen. Luko sem vprašal, če je bila, rekel je, da je," je povedal mariborski trener.

Kdo zdaj tukaj laže? Aris Zarifović ali Darko Milanič? Ali pa morda oba govorita resnico in se je zlagal - Luka Zahović!?