zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

nu
nu
6 24.10.2018 10:09:05

RAZKOL POTRJEN: Ljubezni je DOKONČNO KONEC! Pavlin priznal, da z Zahovićem več ne bo SODELOVAL!

Grega Wernig
Miran Pavlin se ne misli več vračati v Maribor.

Že pred tedni smo pisali, da je dokončno počilo na relaciji Zlatko Zahović - Miran Pavlin in da slednji vse od tiste dobrodelne tekme v Biljah, ko mu je Zahović očital, da se je 'spajdašil' z Aleksandrom Čeferinom in ga tako izdal ni prihajal v Ljudski vrt

Pod Kalvarijo so naše pisanje zanikali. "Podobnih zadev smo že vajeni in jim običajno ne namenjamo dodatne pozornosti. Toda po zapisih v medijih z namenom iskanja afer v klubskih pisarnah, opisanih kot domnevno skrhani odnosi Zlatka Zahoviča in Mirana Pavlina, objavljamo pojasnilo o temi, ki je vzela pozornost novi vijol'čni zmagi v osmem prvenstvenem krogu," so takrat zapisali pri Mariboru. 

In objavili izjavo Zlatka Zahovića: "V klubu uživamo v odličnih predstavah našega moštva. Glede medijskih zapisov o drugih temah pa imava z Miranom Pavlinom preveč skupne preteklosti, sedanjosti in prihodnosti, da bi kdo uničil to prijateljstvo ter poslovno partnerstvo. Ne glede na poskuse naju nihče ne more skregati, to vez je nemogoče uničiti." No, že takrat je Pavlin v pogovoru za Ekipo SN dejal, da našega pisanja ne more zanikati in s tem dal vedeti, da je med njim in Zahovićem zares počilo, zdaj je vse skupaj potrdil še enkrat. 



V intervjuju za Nogomanio je spregovoril o marsičem, med drugim tudi o svojem statusu pri Mariboru. "Tega ne morem komentirati konkretno, ker še rešujem pogodbo. Pripravljam se na novo zgodbo, ne mislim poležavati, imam ambicije, ampak najprej moram rešiti z Mariborom," je dejal Pavlin in torej razkril, da je njegovo sodelovanje z mariborskim klubom končano. 

"Celega sebe sem dal za ta klub, vsak dan. Svetovalec sem bil, ni me bilo v ospredju, tako smo se dogovorili. Od marca (Zlatko Zahović je bil suspendiran, op.p.) naprej sem bil zelo obremenjen. Odločili smo se, da vključimo Amirja Derviševića. On naredi ekipo drugačno. V defenzivi ima nekaj težav, ampak ko ekipa napada, s hitro žogo spremeni izgled moštva. Je igralec, ki morda malo zamuja z leti, šteje jih že 26. Ko je začel igrati, nismo več izgubljali točk. On je bil ključen in še danes je zame ključen igralec Maribora," je Pavlin spregovoril še o svojih zaslugah za prenovljen, bolj poletni, napadalni Maribor, ki ga gledamo od marca letošnjega leta. 

Celoten intervju s Pavlinom si lahko preberete tukaj

Članki iz rubrike