stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
2 21.10.2018 09:40:00

Takšnega pojasnila ni pričakoval NIHČE: Darko Milanič tudi o sporni enajstmetrovki, to je sporočilo SODNIKOM!

Darko Milanič
Drago Wernig - TAKA
Darko Milanič tudi o sporni enajstmetrovki, ki so jo sodniki najprej dosodili, nato pa si premislili.

"Res je, žoga je bila vmes tudi relativno nemirna. Začeli smo solidno proti moštvu, ki je zelo hitro prenašalo težišče izza naše obrambne vrste. Dobro smo iskali prostore in jih tudi našli, lepo zadeli za vodstvo, potem pa si po naši krivdi otežili tekmo. Predvsem v začetku drugega polčasa, ki je tekmecem dal nekaj dodatne energije, a smo potem z menjavami spet prevzeli nadzor nad igro in odigrali, kot smo morali. Zadovoljen sem, da se tudi v trenutkih, ko ne gre vse gladko, rezultatsko dobro izide," je Darko Milanič uvodoma dejal za uradno spletno stran štajerskega prvoligaša in se dotaknil menjav, s katerimi je na tekmi proti Gorici zadel v polno.


"Pri izboru moštva sem upošteval tudi podatek o treh rumenih kartonih, ki jih imata Vrhovec in Mešanović. Hotel sem dati priložnost Santosu glede na zavzetost, ki jo kaže na treningih. Ko smo se znašli v situaciji, da smo nekoliko trpeli, je prišel v igro Vrhovec in kar naenkrat so vsi postali živahnejši. Potem je konkretno vstopil v igro Mešanović, pa za njim še Bajde. Poteze so se posrečile in zelo sem zadovoljen z odzivom."

Precej prahu je dvignil dogodek sredi drugega polčasa, ko je sodnik že pokazal na najstrožjo kazen v prid Gorice. Nato se je posvetoval s svojimi kolegi ob igrišču, na koncu je Gorica ostala brez enajstmetrovke. "Vesel sem zaradi njih samih, da so spremenili odločitev," je s svojim odgovorom po zmagi s 3:0 v Novi Gorici nekoliko presenetil primorski strateg.

Značke: maribor, gorica

Članki iz rubrike