Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 20.10.2018 08:45:13

Zvezdnik MARIBORA: Zakaj sem ŽIVEL PRI ZAHOVIĆIH in kaj bom naredil, če ZABIJEM OLIMPIJI!

Dino Hotić
Drago Wernig
Dino Hotić je spregovoril v Sportalovem sobotnem intervjuju.

Med številnimi temami, ki jih je obdelal z izpraševalcem, je bila tudi njegova navezanost na družinp Zahović, pri kateri je na začetku svoje mariborske zgodbe pred 17 leti kot najstnik tudi nekaj časa živel. "Dva meseca sem v Mariboru živel z družino Zahović. Ko sem prišel v klub, namreč še nisem imel stanovanja. Takrat nisem bil v hotelu, ampak sem živel z Zahovićevimi. Z Luko sva bila kot brata. Pravzaprav sva še zdaj," za Sportal pravi Hotić.

"Doživel sem veliko lepega, spoznal sem tudi Zlatka kot človeka, ne le kot direktorja. Je nekaj enkratnega. Ve, kako se je treba spopasti s pritiskom. Zna povedati, zna izbrati trenutek, kdaj in kaj mora povedati. Pri nogometnih stvareh pa je pač tako, da se takoj vidi, tudi takrat, ko pride kdaj na trening, da je najboljši človek svojega kova v Sloveniji," je še poudaril in spregovoril tudi o svoji ljubezni do športnega plezanja, gimnastike ter o sijajni fizični pripravljenosti. 

Na temo tega je v pogovoru tudi obljubil, da bo v primeru vnovićnega zadetka v mrežo Olimpije (priložnost bo imel že prihodnjo soboto v Ljudskem vrtu) zadetek proslavil na prav poseben način. "Mogoče pa bo res salta. Lahko se tako zmenimo. Ajde, pa bo salta! (smeh, op. p.) Naprej že znam skočiti. Ko sem bil mlajši, sem na tekmah velikokrat izvedel premet naprej. Prav, pa se dogovorimo. Če bom dosegel gol, bom naredil salto!" je poudaril. 

Celoten intervju si lahko preberete na tej povezavi. 

Značke: hotić, zahović, salto

Članki iz rubrike