Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
6 19.10.2018 14:50:58

Mandarić tako močno še ni udaril po nikomur: Odgovoril koprskemu županu in ga oklical za znanega filmskega lika

alesfevzer.com
Milan Mandarić ima svoje mnenje o koprskemu županu.

Pred dnevi sta se na pokalni tekmi v Kopru pomerila Koper in Olimpija, Ljubljančani pa niso ničesar prepustili naključju in že na prvi tekmi bržkone razblinili vse dvome o napredovanju v polfinale, saj so slavili s 5:0.


Dvoboj je bil nekaj posebnega za predsednika Olimpija Milana Mandarića, ki je pred leti takšno vlogo opravljal v Kopru. A primorskega prvoligaša je zapustil z nerazčiščenimi računi, v Kopru za ameriško-srbskega poslovneža nimajo dobrega mnenja, enako velja za Mandarića.

Župan Kopra je imel na račun Mandarića precej za povedati in ga okrivil za nečastno slovo Kopra od prvoligaške scene, a predsednik Olimpije ima svoje mnenje o svojem nekdanjem sodelavcu v Kopru. "Žal mi je, da je nogomet na Obali danes v tako skromnem stanju zaradi arogantnega in brezobzirnega župana, ki je iz kluba pregnal mnoge ljudi, ki so delali v njegovo dobro, pripeljal pa je ljudi sumljivih moralnih in drugih načel, ki škodujejo nogometu, a služijo županu. Ni moj slog, da komentiram dogajanje drugje, toda v koprskem županu vidim znani filmski lik Borata," je povedal Mandarić in v pogovoru za Slovenske novice vse skupaj še dodatno začinil: "Ponovno sem pripravljen pomagati nogometašem in vsem, ki imajo radi nogomet v Kopru in so z mano v stiku. To bom tudi storil, ko Boris Popovič ne bo več župan."

Značke: slovenija, plts, mandarić

Članki iz rubrike