pri belokranjcu Svet24.si

Podnevi jih ne vidijo, ponoči pa se vsi ...

los Svet24.si

70-letnik se je plazil po grmovju, a ni preživel ...

1689072487-dasgeghwff-24-1689072293032 Necenzurirano

Kaj bivši prvi mož Darsa pravi o sodelovanju z ...

kaloh irgl logar Jure Klobcar Reporter.si

Nižje plače za Logarja in upornike iz SDS: ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

gaja matej 1 Njena.si

Skrito v raju: To je najljubši prizor Mateja ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

ro
ro
3 27.09.2018 09:46:47

ZNOVA KOT NEKOČ? V Ljudskem vrtu ZAHOVIĆ spet na igrišču, ZAHOVIĆ spet na klopi?

Grega Wernig
Današnja tekma pod Kalvarijo se bo od dozdajšnjih v tej sezoni (morda) razlikovala.

Mariborčane čaka danes domača preizkušnja preizkušnja z Rudarjem, ki se bo v Ljudskem vrtu začela ob 18. uri, tako kot je že v navadi, pa se vijoličasti spet ne bodo predstavili v najmočnejši zasedbi. "Imamo cel kup težav," je globoko vzdihnil Darko Milanič, sledila so podrobnejša pojasnila. "Aleksander Rajčević nima pravice nastopa zaradi izključitve, Marko Šuler se je poškodoval na tekmi z Domžalami, težave je prav tako obnovil Martin Kramarič, ki je že nekaj časa treniral z ekipo, poškodovan je tudi Gregor Bajde, s težavami se ubadata še Kenan Pirić in Nardin Mulahusejnović," se glasi zdravniško poročilo. Kakopak še naprej manjka tudi Martin Milec, toda obstaja tudi kakšna pozitivna informacija. "Vrača se Luka Zahović in to je dobro. Zadnja dva dneva je vadil brez preglavic in je nared, resno računam tudi na Denisa Klinarja, ki je po okrevanju opravil dovolj treningov," je pristavil primorski strokovnjak, ki o Velenjčanih kljub takšnim in drugačnim analizam nima vseh potrebnih podatkov. "Priprava je otežena. Ne moremo se pripravljati na posameznike, saj je bilo pri Rudarju v zadnjem času veliko menjav, težko je razbrati začetno enajsterico. Ampak strategija ostaja nespremenjena, na to se lahko pripravimo," dodaja trener vijoličastih.

Današnjo tekmo pa bi lahko označili tudi tako, da se bo od prejšnjih nekoliko razlikovala. Da bo drugačna, kot so bile vse v prejšnjih šestih mesecih. Ne zaradi Rudarja, temveč zaradi Zlatka Zahovića. Če se Luka vrača na igrišče, bi se oče utegnil vrniti na klop, saj mu je potekla kazen, ki mu jo je NZS naložila zaradi neprimernega vedenja na razvpiti tiskovni konferenci po porazu s Krškim. Krovna organizacija mu je izrekla "kazen prepovedi sodelovanja v vseh z nogometom povezanih dejavnostih na vseh uradnih tekmah za obdobje šestih mesecev" oziroma vse do 23. septembra 2018.

Športni direktor vijoličastih od začetka tedna torej ni več v suspenzu, kar pomeni, da bi se lahko vrnil tudi na klop, a bržkone se to v današnjem dvoboju z Rudarjem ne bo zgodilo. Takšen je namig, ki smo ga dobili, toda do začetnega žvižga Davida Šmajca se vendarle lahko spremeni marsikaj, a vsekakor bi bilo presenečenje, če bi ga v poznem popoldnevu spet videli ob zelenici. Naši viri pravijo, da bo ostal na svojem standardnem mestu na vrhu vzhodne tribune ...

Članki iz rubrike