pomlad Svet24.si

Tedenski horoskop: Čas je za razmislek, kje lahko...

annie-charlotte Svet24.si

25-letnica v razmerju z dvema moškima: "Ne varam,...

Boštjan Gorjup Necenzurirano

Odstopil direktor enega največjih slovenskih ...

hisa mojca pasek setinc mile-pl015 Reporter.si

Skrivnost elitne vile za pol milijona: kako sta si...

nika prevc Ekipa24.si

Poglejte to! Kako se je kalil veliki kristalni ...

Goran Dragić, Greice Murphy Njena.si

Goran Dragić izbranko pripeljal v Slovenijo

doncic Ekipa24.si

Uau! To je ta nora Dončićeva trojka, ki je ...

jb
jb
0 21.09.2018 13:29:05

Eric KDO?! Zmaji predstavili NOVEGA ADUTA, ki pa morda ne bo več dolgo član Olimpije

alesfevzer.com
Olimpija je napredovala v pokalu, zaigral je tudi osemnajstletnik iz Gane.

Po več kot pol leta v Ljubljani je Eric Boakye končno le debitiral v dresu Olimpije. No, saj tega si je že nadel, in to kar osemkrat. Toda stran od oči, pred tem je namreč igral le za mladinsko ekipo. Zdaj mu je trener Zoran Barišić končno le ponudil priložnost za ognjeni krst, Ganec, ki je star šele 18 let, pa jo je po mnenju mnogih dobro izkoristil.


Boakye se je predstavil kot povsem soliden desni bočni branilec, ki je sila aktiven v napadalnih akcijah, a hkrati malce preveč pasiven v obrambnih. Afričan je med drugim začel akcijo, iz katere je Olimpija zabila prvi gol na tekmi s Triglavom, soigralcem je podelil še nekaj uporabnih žog. Skratka, Boakye je zadovoljil, je pa ob tem zanimivo, da morda sploh ne bo več dolgo član zmajev.

Najstnik je namreč v Stožice zgolj posojen, in sicer strani ganskega kluba Asokwa, iz katerega je prišel tudi Abass Issah. Sprva bi se moral v domovino vrniti že poleti, a so Ljubljančani tedaj podaljšali posodo še za pol leta. Že pozimi bi Boakye torej lahko pomahal v slovo, čeprav je res, da ima Olimpija v rokah vzvod, s katerim lahko to prepreči. Pri Asokwi si je namreč zagotovila tudi možnost dokončnega odkupa. In glede na videno na tekmi s Kranjčani se zdi, da to morda sploh ne bi bila slaba poteza ...

Članki iz rubrike