900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

vladimir-tintor Njena.si

Zgodil se je preobrat, snema se 4. sezona Botrov

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
5 17.09.2018 14:09:41

Kakšne besede Putinčanina, kakšen ODGOVOR navijačem OLIMPIJE: Upam, da se zavedajo ...

www.alesfevzer.com
Ožigosani srbski vezist Marko Putinčanin je dosegel svoj prvi zadetek v dresu Olimpije.

Marko Putinčanin je bil v zadnjem obdobju na stranskem tiru, a s prihodom Zorana Barišića se je to očitno spremenilo. Po treh tekmah, na katerih ga ni bilo niti na klopi, se je v Murski Soboti znašel v udarni enajsterici. Še več, ob koncu dvoboja Mura - Olimpija je postavil končni izid 0:2. Srbski vezist je dosegel gol v 90. minuti, ko je kronal lep protinapad Matica Črnica in Asmirja Suljića v trenutkih, ko so domači nogometaši pritiskali za izenačujoči zadetek.

Po tekmi je bil vidno zadovoljen, predvsem pa si je oddahnil. Njegovi prvi meseci v Ljubljani niso bili lahki, a je ostal osredotočen in prepričan, da lahko pomaga slovenskim državnim in pokalnim prvakom. "Vedeli smo, da nas čaka težka tekma proti motiviranemu nasprotniku, ki bo igral na krilih navijačev. V prvem polčasu smo bili odlični, nato smo padli, a dokazali, da se lahko tudi branimo. Zmaga je več kot zaslužena," je za spletno stran ljubljanskega prvoligaša dejal Putinčanin.



Odkar je prišel k Olimpiji, ni igral na svojem naravnem položaju v defenzivnem delu zvezne vrste. "Res je, tudi to je bilo danes pozitivno. Prvič sem igral na svojem položaju, hitro sem našel ritem in mislim, da mi je prav to pomagalo. Profesionalec sem, vedno bom igral to, kar bodo od mene zahtevali, je pa res, da se najbolje počutim tu, kjer sem igral v Murski Soboti," dodaja skromni vezist, ki je bil na začetku svoje poti pri Olimpiji (neupravičeno) kritiziran. "Upam, da bo ta tekma začetek moje pozitivne zgodbe v Ljubljani. Kot sem dejal, sem profesionalec, vse bom dal za ta klub, za trenerja, za svoje soigralce in za navijače. V mojo predanost ne bo treba nikoli dvomiti," pravi.

Ni pa pozabil omeniti sijajne podpore zeleno-belih navijačev v Murski Soboti. "Slišali smo jih. Vsako tekmo jih. Upam, da se zavedajo, da so naš dvanajsti igralec in da nam je z njimi veliko lažje," zaključuje Putinčanin.

Značke: putinčanin, olimpija

Članki iz rubrike