Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
9 17.09.2018 11:43:08

ŠOK V LJUDSKEM VRTU! Nova drama v vodstvu kluba!? POČILO znotraj "družine", Zahović in Pavlin ...

Težave v raju?

Zlatko Zahović in Miran Pavlin sta bila v zadnjih letih nerazdružljiv par. Dvojec je imel glavno besedo pri kadrovskih spremembah mariborskega prvoligaša, vse skupaj je delovalo kot zelo dobro naoljen stroj.


A zdaj so se pojavile težave v raju, med tesnima zaveznikoma naj bi počilo. To naj bi bil tudi razlog, da 46-letnega Gorenjca ni bilo zraven na zadnjih tekmah Maribora, vprašanje se poraja, če kdaj sploh še bo. Vse več je namreč namigov, da Pavlin zapušča Maribor, glavni akter o tem za zdaj vztrajno molči. "Tega ne bi komentiral," je na to temo odgovoril novinarju Sportala in dodal, da se težave rešujejo znotraj družine. S tem je dal jasno vedet, da ni vse v najlepšem redu, nobeno presenečenje ne bi bilo, če bi se sodelovanje Pavlina z Mariborom po sedmih letih končalo.

Pavlin je sicer pred kratkim podaljšal pogodbo z Mariborom, član vijoličaste družine bi moral ostati do leta 2024. "V klubu nasploh in v športnem delu smo izpolnili številne cilje, postavili vedno višje mejnike, vedno pa je prostora za napredek. Motivov o razvoju vijol’čnega projekta nikdar ne zmanjka. Pred nami so novi izzivi in veselim se nadaljevanju sodelovanja pri sestavljanju uspešnega klubskega mozaika," je ob podpisu pogodbe aprila povedal Pavlin.

Značke: pavlin, maribor, zahović

Članki iz rubrike