favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

STA
STA
1 16.09.2018 20:15:48

SENZACIJA V DOMŽALAH! Poglejte, kako je Tilen Tilna odpeljal na vrtiljak za zmago veliko kot TRIGLAV (video)

Martin Metelko
Nogometaši Domžal so v 8. krogu Prve lige Telekom Slovenije izgubili proti kranjskemu Triglavu z 1:2 (0:1).

* Športni park, gledalcev 600, sodniki: Jug (Tolmin), Bensa (Kojsko) in Černe (Nova Gorica).
* Strelci: 0:1 Gajić (25.), 1:1 Klemenčič (90.), 1:2 Mlakar (90.).
* Domžale: Mulalić, Sikošek, Melnjak, Klemenčič, Rom (od 76. Nicholson), Žužek, Mujan (od 46. Ibraimi), Ibričić, Hodžić (od 46. Gnezda Čerin), Belima, Vuk.
* Triglav: Čadež, D. Kryeziu, Elsner, Gajič (od 81. Osikel), Alić, Udovič, Mlakar, Afoakwa (od 90. Arh Česen), Kumer, Tijanič, Majcen (od 78. Jurić).
* Rumeni kartoni: Rom; Gajić, Udovič, Alić, Majcen, D. Kryeziu, Osikel.
* Rdeči karton: /.

Domžalski črni niz brez zmage se nadaljuje. Tokrat so brez bolnega trenerja Simona Rožmana že četrto tekmo zaporedoma ostali brez zmage. Na domačem terenu so kljub terenski pobudi in nekaj priložnostim morali priznati premoč učinkovitim Kranjčanom. Ti so v prejšnji sezoni z Domžalami izgubili vse štiri tekme in imeli razliko v zadetkih 1:14, tokrat pa so do zmage prišli v izdihljajih tekme.

Prvi polčas so dobili Kranjčani, ki so povedli v 25. minuti, potem ko je Gašper Udovič slabo streljal z roba kazenskega prostora, žoga pa je nato zadela Marka Gajića, ki jo je preusmeril v mrežo za 1:0. Triglavani so bili nevarni tudi že v 13. minuti, ko je Rok Elsner z volejem žogo poslal le malce mimo gola.


Sicer pa so bili terensko precej bolj prepričljivi gostitelji, ki so kar precej poskušali s streli, toda ti so bili po večini precej nenevarni. Izjemi sta bili poskus Slobodana Vuka z desetih metrov v 30. minuti, ko je na golovi črti žogo odbil Elsner, in Tončija Mujana v 42. minuti, ko je poskušal z lobom, vratar Luka Čadež pa je žogo odbil.

V uvodu drugega polčasa so imeli Kranjčani lepo priložnost za podvojitev prednosti, ko se je sam pred Ajdinom Mulalićem znašel Dickson Afoakwa, a žogo poslal mimo gola. Sicer pa so spet na terenu prevladovali domači.

V 56. minuti je Agim Ibraimi s prostega strela poslal žogo točno v naročje Čadeža, v 60. minuti je Senijad Ibričić z enajstih metrov žogo poslal čez prečko, isti igralec pa je nato v 66. minuti iz kota z leve strani zadel vratnico.

V 70. minuti so nase znova opozorili Kranjčani, a je iz bližine malce z leve strani zgrešil David Tijanič. Šest minut pozneje je po prostem strelu z desne strani Vuk s strelom z glavo zatresel prečko. V 89. minuti je pri domačih znova poskusil Ibričić, sprožil je z leve strani, Čadež pa je žogo odbil.

Takoj zatem je Ibričić izvedel kot z leve strani, podal na drugo vratnico, kjer je bil Tilen Klemenčič in izid izenačil na 1:1. Že v naslednjem napadu pa so Gorenjci znova povedli, Tilen Mlakar je na levi strani kazenskega prostora preigral prav Klemenčiča in žogo poslal pod prečko za 2:1.

Domžalčani bodo v 9. krogu v soboto gostovali v Mariboru, Kranjčani pa bodo dan pozneje gostili Velenjčane.

Značke: nogomet, dp

Članki iz rubrike