Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 04.09.2018 11:30:36

PRESENEČENJE iz Fazanerije. Nepričakovana PREKINITEV POGODBE z igralcem, s katerim so imeli ambiciozne načrte

Črno-beli so ostali brez obetavnega napadalca.

Po dramatičnem remiju v Novi Gorici je Ante Šimundža svojim varovancem namenil dva prosta dneva. Na treningu se bodo znova zbrali v sredo, ko bo prvič z novimi soigralci vadil tudi Matko Obradović in bržčas debitiral na sobotni prijateljski tekmi s Siofokom v Fazaneriji, ki bo sicer zaprta za javnost.

Medtem pa iz soboškega prvoligaša prihaja presenetljiva informacija o prekinitvi pogodbe z obetavnim napadalcem, s katerim je imel mariborski strokovnjak na črno-beli klopi ambiciozne načrte. Sebastjan Šlak je že odigral zadnjo tekmo za muraše, česar prav gotovo ni pričakoval nihče. Devetnajstletnik je v tej sezoni denimo dobil priložnost na nedavni pokalni preizkušnji v Rogaški Slatini, Ante Šimundža mu je v prejšnji sezoni minutažo namenjal tudi v drugoligaški druščini, ob tem je v 1. mladinski ligi na 26 tekmah dosegel 11 golov.

Pred začetkom aktualne sezone so v Murski Soboti razmišljali, da bi potrebne igralne minute s statusom posojenega igralca nabiral v enem od klubov 2. SNL. Dogovor s Fužinarjem je bil tako rekoč že sklenjen, nakar je mladenič poskrbel za pravi mali šok v Fazaneriji in se odločil, da nogometa na tej ravni ne bo več igral. Profesionalna kariera ga ne zanima, lotil se bo drugih stvari, in vodilnim možem kluba seveda ni preostalo drugega, kot da so se z njim dogovorili za sporazumno prekinitev pogodbe ...

Članki iz rubrike