boštjan-močnik 2 Svet24.si

Brigadir Boštjan Močnik: »Kdo pa bo pomagal, ko...

pgd-križe, pgd-tržič, požar-sebenje Svet24.si

Foto: Zagorela hiša v občini Tržič

1715253201-dsc9430-01-1715253168875 Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo ...

košček pl Reporter.si

Podjetje očeta Erike Žnidaršič dobilo 100 ...

cene prevc pm Ekipa24.si

Ne le Nika Vodan, še ena sanjska poroka v ...

meghan-markle-naj-bi-za-svoje-storitve-računala-ogromno Odkrito.si

“Meghan Markle je pohlepna!”

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

Robert Balantič
Robert Balantič
0 22.08.2018 08:16:15

ISKRENA IZPOVED enega največjih talentov Maribora: Zakaj sem odšel iz Ljudskega vrta? Preprosto! Ker ...

maribor
Grega Wernig
Brez zadržkov.

Med igralci, ki so se pred začetkom sezone preselili v Fazanerijo, je tudi Tomi Horvat, njegov prihod je bil na ravnici deležen precejšnjega zanimanja. Iz preprostega razloga, ker gre za največjega prekmurskega upa, ki je v prejšnjih letih nase opozarjal v Ljudskem vrtu. Bil je celo kapetan vijoličaste mladinske ekipe, ki je igrala v ligi prvakov, toda naposled se je odločil Maribor zamenjati za Muro. Posebej za Ekipo SN je pojasnil tudi to potezo, 19-letni Turniščan je spregovoril še o marsičem zanimivem.

909-7-horvat tomi ac
Tomi Horvat
Aleš Cipot / fotolens.si
Kljub temu, da je veliko obetal, priložnosti v najboljši ekipi vijoličastih ni dočakal, sredi prejšnje sezone se je vse skupaj začelo zapletati. Ker ni želel podaljšati sodelovanja, so ga Mariborčani postavili na stranski tir in nekaj mesecev ni bil v tekmovalnem ritmu. In dejstvo je, da je takšen scenarij marsikoga presenetil. Da kdo ne bi hotel podpisati pogodbe z vijoličastimi, se ne zgodi ravno pogosto. "Tako sem se odločil zato, ker sem imel v mislih, da v preteklosti veliko mladih ni dobilo oziroma dočakalo prave priložnosti za preboj v člansko moštvo. Želel sem nekam, kjer je verjetnost, da jo bom dobil, precej večja. Ali pa jo bom gotovo dobil. Odločil sem se za drugo pot, za katero verjamem, da je prava. In verjamem, da bom še naprej napredoval. Bomo videli, kako se bo vse skupaj razpletlo, vsekakor pa si iz dneva v dan prizadevam, da bi bil boljši."

CELOTEN POGOVOR S TOMIJEM HORVATOM SI LAHKO PREBERETE SAMO V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO NAJDETE TUDI NA TRAFIKA24.SI.

Značke: tomi-horvat, maribor, mura

Članki iz rubrike