franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

STA
STA
0 21.08.2018 13:01:07

NOVA MOČ v napadu Domžalčanov je hkrati STARI ZNANEC kluba, a to še ni vse, Domžale pripravljajo še ...

Domžale - Aluminij
Martin Metelko
Domžalčani so se pred nadaljevanjem jesenskega dela sezone dodatno okrepili.

V vrste domžalske rumene družine se je namreč vrnil nekdanji napadalec kluba Slobodan Vuk, ki je v zadnjem letu in pol igral za norveški Tromsø. Za Domžale je zdaj 28-letni napadalec rojen v Jajcu z dvojnim državljanstvom Slovenije in Hrvaške dosegel 39 golov na 133 tekmah. 

vuk NIK_7152
Nikola Miljković

Najboljši strelec v zgodovini Domžal na prvoligaških zelenicah se zelo veseli vrnitve v nekdanji klub. "Izjemno sem vesel, da smo se dogovorili za vrnitev v Domžale, kjer sem preživel čudovite nogometne trenutke. Do prvih pogovorov je že prišlo pred časom, saj sva bila s trenerjem Simonom Rožmanom vseskozi v kontaktu, ob prodaji Lovra Bizjaka pa se je ponudila priložnost za vnovičen prihod v rumeno družino, ki sem jo seveda nemudoma sprejel. Prihajam motiviran in željan pomagati tej ekipi do čim boljši rezultatov," je dejal 28-letnik za uradno spletno stran kluba.

Vuk je prek norveškega kluba z Domžalčani sklenil dogovor o posodi do konca koledarskega leta, torej le v jesenskem delu prvenstva, za naprej pa sodelovanje ni predvidena.

vuk gw
Grega Wernig

Je pa snovalec kadrovske politike v Domžalah Matej Oražem dejal, da to še ni vse, kar prihaja v tem prestopnem roku. "Lahko potrdim, da smo blizu dogovoru o vsaj še enem prihodu. Do konca prestopnega roka nas loči deset dni, v katerih bomo zagotovo aktivni. Ni izključen niti kakšen odhod, a smo na takšno možnost dobro pripravljeni," je pristavil za spletno stran domžalskega kluba, ki trenutno v prvi ligi zaseda tretje mesto, štiri točke za vodilnim Mariborom

Članki iz rubrike