Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
6 20.08.2018 08:18:58

Darko Milanič ŠOKIRAL VSE s svojim priznanjem! Ali bom navijal za Olimpijo? Poglejte, TAKOLE JE!

Darko Milanič in Saša Gajser
Grega Wernig
Maribor je sinoči visoko, s 3:0 slavil na prvem večnem derbiju v sezoni.

Vijoličasti so včeraj v Ljubljani rezultatsko povsem razbili Ljubljančane in slavili visoko zmago s 3:0. Jasno, da so bili po dvoboju v taboru Maribora izjemno zadovoljni, še posebej, ker so vsaj malce uspeli zaceliti boleče rane, ki so jih dobili prejšnji četrtek, ko so proti Rangersu izpadli iz kvalifikacij za ligo Europa. 


Olimpija je na drugi strani prejšnji četrtek brez večjih težav v kvalifikacijah za ligo Europa izločila aktualne finske prvake Helsinke, že čez tri dni pa jih čaka prva tekma zadnjega kroga kvalifikacij za ligo Europa, ko na Stožice prihaja slovaški Spartak iz Trnave. Ker so Mariborčani že končali z evropskimi nastopi, si bodo seveda lahko četrtkov dvoboj svojih večnih rivalov ogledali po televiziji, Darko Milanič pa je na novinarski konferenci dobil vprašanje, ali bo v četrtek navijal za Olimpijo ali je rivalstvo enostavno preveliko, da bi lahko vijoličasti stiskali pesti za zeleno-bele. 

In odgovor Primorca je šokiral marsikoga. "(Dramatičen dolg izdih). Kot predstavnik slovenskega nogometa je popolnoma jasno, da navijaš. Po drugi strani pa je rivalstvo tako veliko, da so občutki zelo zelo mešani in to, kar sem na začetku naredil (dolg izdih op. p.), je nekje tu. Oziroma lahko bi rekel tudi tako, da bom gledal svoj posel in se ne bom preveč obremenjeval z Olimpijo," je dejal Milanič.

Članki iz rubrike