stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
2 18.08.2018 14:23:12

NIK KAPUN poziva navijače: Pridite v Stožice, podprite nas!

Nik Kapun
www.alesfevzer.com
V taboru Olimpije si potem, ko so z uspešno evropsko zgodbo nekoliko popravili slab začetek sezone, najbolj želijo polnih tribun na jutrišnji tekmi. Z navijaško podporo bi v zgoščenem ritmu korak naprej lažje storili tudi v domačem prvenstvu.

Eden izmed tistih, ki v zadnjih tednih blestijo, je Nik Kapun, ki na zadnjih tekmah dobiva dovolj priložnosti za igro. Štiriindvajsetletni Ljubljančan pridno nabira minute, pa tudi gole in asistence. V 75. minuti mu je okvir gola preprečil zadetek, a se je žoga nato od domačega branilca Rafinhe odbila v mrežo. "Ni bilo tako lahko, kot kaže končni rezultat. Morali smo biti maksimalno agresivni in osredotočeni. Pomembno je bilo, da smo prvi zadeli. Nato je bilo lažje, nasprotnik je popustil in prišli smo do visoke zmage," je takoj po tekmi za klubsko televizijo dejal Kapun.

O svojih predstavah je dodal: "Zadovoljen sem. Igram, kar je najbolj pomembno. Dokler ekipi pomagam do dobrih rezultatov in zmag, bom zadovoljen."



V petek so zmaji v Helsinkih opravili dopoldanski regeneracijski trening, v poznih popoldanskih urah pa so bili že v Ljubljani, kjer so se začeli pripravljati na veliki derbi z Mariborom. Kapun pravi, da kljub napetemu ritmu ni časa za utrujenost: "Pomaga dobro vzdušje. Pomembno je, da smo prišli v niz zmag. Še bolj samozavestno gremo v derbi, ki je od tega trenutka naprej edina stvar v naših mislih. Upam na pravi spektakel in ob tej priložnosti bi rad pozval navijače, naj pridejo v Stožice in nas podprejo."

Beseda je nanesla tudi na naslednjega evropskega nasprotnika, Spartak iz Trnave: "Videli smo, da so kakovostni, organizirani in kompaktni. Toda vemo, česa smo mi sposobni. Imamo lepo priložnost. Moramo sanjati!"

Značke: nik-kapun, olimpija

Članki iz rubrike