Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 17.08.2018 21:00:41

(NE)PRIČAKOVANO! Velika okrepitev Olimpije NENADOMA ZAPUSTILA KLUB! Svojo kariero bo zmaj nadaljeval v ...

www.alesfevzer.com
Sprememba v kadru Olimpije.

V zmajevo gnezdo je prišel kot velika okrepitev. Kot nekdo, ki bi moral biti zadolžen za zabijanje zadetkov. Kot napadalec s precejšnjim pedigrejem. Navsezadnje je Andrija Kaluđerović svojčas precej uspešno igral v dresu Crvene zvezde, nazadnje pa je bil dokaj dober tudi na Novi Zelandiji, kjer je branil barve Wellington Phoenixa

A Olimpija je Kaluđerovića v klub pripeljala brez odobritve takratnega trenerja Ilije Stolice, ki si svojega sonarodnjaka nikakor ni želel v moštvu. Zato ga tudi ni registriral, tako da Kaluđerović od junijskega prihoda na Stožice za Olimpijo ni odigral nobene uradne tekme. Med pripravami je sicer igral in bil tudi najboljši strelec Ljubljančanov, toda ko se je sezona začela zares, je utonil v pozabo. 

873-1-kaludjerovic
NKOlimpija.si
In ravno zato Kaluđerović zdaj že zapušča zmajevo gnezdo. Brez ene same odigrane tekme. Izkušeni srbski napadalec se seli v Indijo, kjer bo okrepil moštvo Delhi Dynamos, za katerega je pred dnevi podpisal nekdanji mariborski dragulj Rene Mihelič. "Zelo sem vesel, ker odhajam v novo ligo in v ekipo Delhi Dynamos. Indijska liga postaja vse bolj priljubljena in tukaj igra veliko tujih nogometašev. Dal bom vse od sebe in upam, da je pred nami uspešna sezona," je ob podpisu pogodbe dejal srbski napadalec.

Članki iz rubrike