volodimir zelenski, oleksander sirski Svet24.si

Prvi mož ukrajinske vojske presenetil: Ukrajina ...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 16.08.2018 10:01:46

Dan, ko je razmišljanje o Mariboru prepovedano

Nogometaši Olimpije
alesfevzer.com
HJK in Olimpija bosta danes v finski prestolnici odigrala povratno tekmo 3. kroga kvalifikacij za ligo Europa. V Stožicah so zmaji slavili s 3:0.

Pred današnjo tekmo v Helsinkih je v ljubljanskem taboru čutiti zmeren optimizem, predvsem pa umirjenost. Zmaji se zavedajo, da bodo Finci tisti, ki bodo morali loviti izid in zaostanek in zato pričakujejo bolj odprto igro domače zasedbe, prav to pa po mnenju trenerja Aleksandra Linte omogoča več možnosti tudi Olimpiji. Dosežen gol v gosteh bi močno olajšal delo.

"Prednost je res lepa, a vsi vemo, da to ne pomeni ničesar. Ko se bo tekma začela, gre lahko tudi v neželeno smer. Upam, da jo bomo nadzorovali na način, kot si mi želimo, in da bomo dosegli rezultat, ki nas vodi v izločilni boj. Strinjam se, da se ekipa, ki zmaguje, ne menja. A bomo videli, zaradi kaznovanega Črnica pa bomo le morali nekoliko spreminjati,"  je o taktiki in pričakovanjih dejal Linta.

"Lahko se zgodi rdeč karton, lahko pade gol v prvi minuti in zaradi tega je nogomet zanimiv. A upam, da do teh stvari ne bo prišlo in da bomo na koncu mi tisti, ki bomo bolj veseli. Mislim, da nas ne morejo presenetiti. Krenili bodo silovito in poskušali popraviti vtis. Mi ne smemo pasti v zanko divjanja, igrati moramo svojo igro," je o tem, da morajo kljub prednosti odigrati resno, povedal Olimpijin strateg in poudaril, da nihče ne bo že danes razmišljal o Mariboru, ampak zgolj o HJK.

Članki iz rubrike