najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bencin Svet24.si

Če vlada ne bo posegla s trošarinami, bo bencin ...

bali Necenzurirano

Od Balija do Colorada in Angole: poslanski turizem...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Rod Stewart Odkrito.si

FOTO: Rod Stewart ujet v Ljubljani: “Resnično ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
4 30.07.2018 13:33:48

ŠOKANTEN IZPAD članov Krškega in Olimpije: Po tekmi letele žaljivke, na zelenici so se tudi prerivali

Po tekmi v Krškem, kjer je gostovala Olimpija, je prišlo tudi do neljubih dogodkov.

Tik po zadnjem sodniškem žvižgu na tekmi v Krškem, kjer sta se pomerila Krško in Olimpija, je prišlo do neljubih dogodkov. Vse skupaj se je začelo med trenerjem domače ekipe Alenom Ščulcem in nogometašem Olimpije Maticem Črnicem. 26-letni vezist naj bi nekdanjemu članu ljubljanskega prvoligaša, ko je ta igral še v nižjih ligah, nekaj zabrusil, Ščulac pa mu ni ostal dolžan in mu zabrusil "kaj bi ti".

Takrat je vskočil Nejc Vidmar, ki se je postavil v bran svojemu soigralci in trenerju Krkšega zabrusil: "Na koga se ti pališ, kreten? Na koga se ti pališ? Pa kaj je s tabo?" Ščulac mu ni ostal dolžan, ob tem pa spomnil na čase, kako je tudi sam pomagal Olimpiji, da se je iz pete lige vrnila med elito. "Da si tukaj, sem se jaz boril, konju jedan," je odgovoril Ščulac. Na koncu sta si Ščulac in Vidmar segla v roko in spregovorila nekaj besed, nato pa ju je dal narazen Asmir Suljić, saj je vse skupaj potekalo pred kamero.

"Na to Olimpijo sem čustveno vezan. Najbolj žal mi je, ker so navijači pozabili, kakšno trnovo pot smo imeli, od kod sem se vozil za to Olimpijo. Ko mi nekdo "zasika", mi dvigne pritisk. Mislim, da si tega nisem zaslužil. Nekateri hočejo vse skupaj pozabiti, vendar se zgodovine ne da pozabiti. Z Olimpijo sem preživel peto, četrto, tretjo in drugo ligo. Tega ne more izbrisati nihče. Zdaj bom dal vse za Krško, tak pač sem," je po tekmi novinarju televizije Slovenija glede incidenta dejal Ščulac.

Članki iz rubrike