Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.07.2018 16:11:34
Deli članek:

Varovanci SIMONA ROŽMANA bodo imeli dan počitka več

Martin Metelko

Po drevišnjem obračunu z Rudarjem bodo Domžalčani misli spet preusmerili na evropsko prizorišče.

Nogometaši Domžal so se na prvi tekmi 2. kroga kvalifikacij za ligo Europa predstavili v nadvse obetavni podobi. V gosteh so z bogato Ufo razšli brez golov in si zagotovili dobro izhodišče za povratni dvoboj, ki bo v četrtkovem večeru ob Kamniški Bistrici.

Toda medtem so Simon Rožman in njegovi varovanci misli kakopak preusmerili na domače prizorišče, drevi se bodo v 2. prvenstvenem krogu na domačem igrišču udarili z Rudarjem. Rumeni so favoriti, Velenjčani pa bodo storili vse, da bi z dobrim rezultatom pozabili na petardo proti Mariboru in si vbrizgali nekaj energije pred povratnim evropskim obračunom s Steauo, Ronuni so Ob jezeru slavili z 2:0.

Takoj po današnji preizkušnji pa bodo Domžalčani seveda spet začeli razmišljati o ruskem izzivu, pred četrtkovim spopadom bodo imeli manjšo prednost pred tekmeci. Dan počitka več, saj bodo Bojan Jokić in soigralci tekmo 1. kroga proti moskovski Lokomotivi pred svojimi navijači odigrali šele v ponedeljek. Bi bil lahko to jeziček na tehtnici za nadaljevanje evropske poti?