wabra nina-mjp Odkrito.si

Šok! Znana Slovenka spet v boj s hudo boleznijo

spider-man1 Svet24.si

Slovenski Ryan Gosling bo dodobra premešal ...

sun-aries-inr Petisvet.si

Horoskop: od 18.3. do 24.3.2019

gokman tanis Svet24.si

Družinski obračun ali terorizem? 37-letnik v ...

Felicite Tomlinson Svet24.si

Družinska tragedija: najprej ostal brez mame, ...

Prijateljici bff vichy Njena.si

Moč, ki jo potrebuješ vsak dan

Franko in Svetlana Njena.si

Zvezde plešejo: Kaj se v resnici dogaja med ...

nu
nu
5 20.07.2018 09:30:21

Rudonja udaril z VSEMI TOPOVI: Vodstvu Olimpije jasno povedal, kakšno veliko napako so storili z Vombergarjem

alesfevzer.com
V Stožicah so se odrekli uslugam Andresa Vombergarja, ki po besedah Milana Mandarića ni takšen napadalec, kot je zatrjeval Mladen Rudonja.

Olimpija se je poslovila od kvalifikacij za ligo prvakov, Ljubljančani bodo pot na mednarodnem prizorišču nadaljevali v 2. krogu kvalifikacij za ligo Europa, že v pričakovanju prvega dvoboja s Qarabagom pa je precej odmeval seznam prijavljenih igralcev. Na njem ni bilo Andresa Vombergarja, še bolj vroča tema je to postala po izključitvi Abassa Issaha v Stožicah. Ker je na stranskem tiru tudi Andrija Kaluđerović, je bil med potniki v azerbajdžansko prestolnico edini napadalec Haris Kadrić, toda Ilija Stolica si obetavnemu 18-letnemu mladeniču (pričakovano) ni drznil zaupati. V prihodnje bo gotovo drugače, vsekakor pa se ne bo spremenil status Argentinca slovenskih korenin, ki so ga zmaji ob prihodu v Ljubljano kovali v zvezde. A zdaj je že jasno, da je zadnjo tekmo v dresu aktualnih prvakov že odigral.

Številni navijači Olimpije nad takšnim scenarijem niso navdušeni. Prepričani so, da si je zaslužil več zaupanja in da so se mu v zmajevem gnezdu prehitro odrekli, navsezadnje gre tudi za igralca, ki je z golom za epsko zmago v Ljudskem vrtu pomembno prispeval k prvenstveni lovoriki. Prav tako je zanimivo, da se je kar naenkrat »na tapeti« predsednika znašel Mladen Rudonja. In seveda smo želeli slišati komentar obtoženega. »Veste, kaj, neumno se mi zdi karkoli komentirati,« se je najprej odzval zdaj že nekdanji uslužbenec Olimpije, vendar puške nismo želeli vreči v koruzo. Vztrajali smo pri tem, da želimo slišati njegovo mnenje. »Nekdo mora biti kriv. Če sem to jaz, pač sem,« je globoko vzdihnil Mladen Rudonja in v nadaljevanju med drugim poslal zelo jasno sporočilo predsedniku kluba. »Ne vem, kaj je razlog, in o tem ne mislim niti razglabljati. Jaz sem rekel, da je Andres dober napadalec, in za tem stojim. Če imajo boljšega, potem super. Ampak v tem trenutku ga nimajo. Oziroma ga sploh nimajo,« je pomenljivo sklenil Rudonja.

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE SAMO V PETKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike